Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

1506 bedømmelser
Meget godt
 
1263
Godt
 
191
Middel
 
30
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

29-03-2024

af Elsebeth L

Super hotel

Tusind tak for en helt igennem dejlig og skøn ferie. Det er et lækkert hotel og personalet er så søde og opmærksomme. Vil især fremhæve to Maheta og Ratee som servicerede os til ug. Alle var søde og venlige. Helt klart et sted vi kan anbefale til andre.

 
29-03-2024

af Lene H

Dejligt hotel

Vi har haft en rigtig dejlig ferie på hotellet. De var alle meget venlige, hjælpsomme og smilende. Vi havde især 2 personer som servicerede os som guder, det var Maheta og Ratee. Maden var over al forventning. Det gælder alle måltider. Vi havde All incl, og der var altid nogen der kom og tilbød drikkevarer. Værelserne var pæne. Hotellets område var dejligt. Masser af plads til at sidde og hygge. God underholdning om aftenen. Lækker snack om eftermiddagen.

 
20-03-2024

af Jesper S Frederikshavn, Danmark

Dejlig ferieoplevelse på Mauritius.

Vi er et par på 56-57 år som har holdt en dejlig to ugers ferie på hotellet her i marts 2024. Vi valgte hotellet da det var for voksne, samt så godt ud på alle billederne, samt den beskrivelse vi læste om hotellet. Vi havde valgt halv pension, så vi skulle betale for alle drikkevarer, samt hvis vi ville have frokost. Morgenmad og aftensmad var inkluderet. Vi ville vælge det igen. Der var flere restauranter at vælge imellem, men vi kom stort set kun i hovedrestauranten som var inkluderet i halvpension. Hovedrestauranten, var om aftenen arrangeret som en stor buffet, med mange forskellige madstationer, her var forretter, hovedretter og desserter, brød og frugt. Menuerne vekslede for det meste fra dag til dag, så der var noget for en hver smag. Maden var ok, godt tilberedt og smagte godt, men efter 14 dage savnede vi dog noget andet, da variationerne ikke var så store. Vi valgte at spiste tidligt når restauranten åbnede (både morgen og aften), hvilket kan anbefales, så er der fyldt godt op med mad. Tjenerne var altid meget hjælpsomme, smilende, og ville gøre alt for os gæster, sådan følte vi det, en stor ros til dem. Der var en af tjenerne (hed noget med Azan…) som kunne se, at jeg var godt solskoldet. Han anbefalede at jeg smurte mig ind i yoghurt, som skulle virke kølende, der gik et øjeblik så havde han hentet en skål til at tage med på værelset, så mange tak for at være så observant på os gæster. Drikkevarerne og priserne på fx øl, drinks og sodavand var forholdsvist dyrt. En øl på ca. 20-30 cL. (da der var forskel på de glas der blev hældt op i) kostede 250 rupee, som svarer til ca. 37 DKK. Samme øl (Phoenix) kan købes på dåse i et nærliggende lille indkøbsmarked for 58 rupee, ca. 9 DKK og her var der 33 cL. I. Det virkede som om at øllet som blev serveret på hotellet (fra fad) var ”vandet” i forhold til den øl som vi købte på dåse. Det samme syntes vi om de drinks vi smagte, fx rom og cola smagte ikke af rom, det samme med en gin og tonic, hvor man ikke kunne smage gin. Det kan anbefales hvis man er på halvpension, at tage ind til den lille købmand ”Intermart Express Calodyne”, en gå tur på 25 min og købe øl, rom, sodavand og lave det selv, det smager bedre og er meget billigere. Koldt drikkevand kunne fyldes op ved vandposter rundt omkring på området, hvilket var godt i den bagende varme, det var gratis, der skulle dog betales 120 rupee for vand til maden, hvilket kan virke underligt når det ellers er gratis. Husk meget solcreme, mere end man lige tror, da det vaskes hurtigt af i vandet… Vi havde glæden af, at mødes med en af de ansatte som underholdte med fx vand volleyball, og vand gymnastik, han hed Kheswar og var en ung knægt med meget gå på mod og altid smilende en meget stor ros til ham. Alle ansatte har været rigtig venlige, imødekommende og altid klar til at hjælpe, en rigtig stor ros til alle ansatte.

 
25-12-2023

af Henrik S

Tropisk madkunst

Rolige, pæne og velholdte omgivelser. Meget hjælpsomt og venligt personale. Det er vildt imponerende, hvad køkkenet formår - den flotteste lækre julebuffet 24.12. - selv under tropiske forhold! Ren madkunst. Hotellet gør meget ud af det hele.

 
16-03-2023

af Michael K

Alt perfekt på nær hvis man er ikke-ryger.

Dejligt værelse, lækker varieret mad, godt internet og god underholdning hver dag. Virkelig god service fra reception, rengøring, tjenere, underholdning og vedligeholdelse. Vi fik super service hele tiden receptionen og Raje fra manegement. Rita rengjorde værelset fint hverdag, i restauranten fik vi super service af Jausit og Neil. Aktiviteter blev godt styret af Khesvar og hans assistent. Eneste minus er at de rygefrie områder ikke bliver overholdt af nogen, hverken gæster eller personale, dom ikke-ryger kan du ikke se underholdning om aften uden at lugte af røg når du kommer tilbage på værelset, folk sidder og ryger under “rygning forbudt” skiltene, desværre. Men vi kommer igen og håber på at de har strammet op på det.