Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

2448 bedømmelser
Meget godt
 
1879
Godt
 
458
Middel
 
85
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

17-01-2023

af Cecilie N

Klart et besøg værd. Det bedste personale!

Første gang jeg har været på Mauritius og klart ikke sidste. Boede på dette hotel. Simpelthen det bedste jeg har prøvet. Lækkert mad - forskelligt hver dag. Personalet var altid servicemindet, glade, sjove og åbne. Der var altid nogen at spørge til råds. Jeg vil helt klart anbefale stedet om man rejser alene eller som familie.

 
31-01-2022

af Pernille H Frederikshavn, Danmark

No stress

Vi har lige haft 22 skønne dage i dette lille Paradis. Vi havde et værelse der lå ud til poolen og den dejlige have. Fra man ankommer og til man rejser får man den bedste service. Friday Attitude lever fuldt ud op til sit navn. Hyggelig strand hvor man kunne svømme og snorkle hver dag. Maden er god og vi manglede ingenting. Alt personalet gjorde hvad de kunne for at vi skulle føle os godt tilpas og have en afslappet ferie. Stort tak til alle på Friday Attitude for denne fantastiske ferie. Ikke mindst Sam i baren der gav ekstra god service og altid var hjælpsom. Den sidste dag hvor vi skulle flyve sent, blev vi tilbudt gratis værelse og all inklusiv. Det er meget flot.

 
05-09-2017

af AKGKryger Danmark

Dejligt sted

Det er et dejligt hotel. Ikke flot og pragende, men det kan hvad det skal kunne. Personalet er hjælpsomme og venlige, maden er okay, og omgivelserne er fine. Værelserne der vender ud mod lobbyen, er udsat for meget støj, da det er der der er underholdning og personalet møder tidligt ind og går sent hjem. Spaen kunne godt bruge en opgradering i sit udtryk, der var rodet og vand der var trængt ind, fik lov til at ligge på gulvet, behandlingen fejlede ikke noget,

 
02-02-2017

af AMBIRK Birkerød, Danmark

Fint hotel - Ingen kulinarisk oplevelse.

Positivt: ligger 5 km. syd fra en af øens bedste strande - Belle Mare. Renoveret for 1 år siden, så reception og restaurant fremstår frisk. De har et lille spa, hvor Sweety giver den mest fantastiske massage til en fornuftig pris. Ca. 400 kr for 50 min. Stranden udenfor hotellet er ganske fin. Der tilbydes snorkelture med en glasbåd (1. gang gratis) - MEN du skal lige gå 20 min til deres søsterhotel, for at benytte dig af denne service. Negativt: Personalet virker uengagerede og taler man ikke fransk, er de i vanskeligheder. Når man beder om noget, så foregår tingene i snegle tempo. Den eneste undtagelse er Charlize i receptionen, som sprudler af energi og glæde. Poolen ligger midt i hotellet og vandet er MEGET varm. Den er også ret lille, så det er svært at være flere børnefamilier i poolen ad gangen. Værelserne har en ok størrelse, men der er ikke udluftning på badeværelset, så der bliver meget fugtigt på værelserne, da aircon kun er på, når du er på vær. Sengene er stenhårde og ikke for sarte rygge. Aircon larmer, så medbring ørepropper :) Maden er jævn kedelig og ikke værd at skrive hjem om. Hvis man er til musikalsk underholdning hver aften, er dette stedet. Dog ikke fedt, for de som har vær. lige ved receptionen. GODT RÅD: Hvis du ikke vil betale for en taxa for at komme ud til de gode restauranter, så vælg en all inclusive pakke. Man skal transportere sig med bil for at komme til at andre spisesteder. Vær opmærksom på, at der er en del søpindsvin tæt på stranden. Kan være ubehagelige at komme i kontakt med. Tag ned og bad ved Belle Mare stranden. Den er unik. Det er et fint 3-stjernet hotel.

 
23-03-2016

af Morten J Vallensbæk Strand, Danmark

Gennemført fredagskoncept

Boede i et stort familieværelse nr. 306, som lå på første sal, det var lidt bøvlet med en klapvogn, men vi lærte at leve med det. Det var så varmt at vi vekslede mellem strand og pool afhængigt af, hvor der var mest vind (ikke særlig meget) men børnene var helt klart mest til poolen. Stranden har koraller og det anbefales at have badesko på, til gengæld er havet virkelig klart og friskt og dyrelivet enormt rigt helt fra strandkanten. Der er ikke så meget i nærheden af hotellet, så det er et plus med all inklusive, som er rigtig god taget i betragtning af at det er et meget lille hotel. Vi benyttede deres taxa tjeneste om at komme ud og kigge lidt i nærområdet og tog også en enkel tur med lokalbussen. De er rigtig søde og til morgenmaden vidste de næsten med det samme, hvor vi gerne ville sidde og hvad vi gerne ville have at spise - hvilket altid hjælper i en børnefamilie :-)