Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og separat toilet. Terrasse eller balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-suiter

Familie-suiterne består af to soveværelser og et minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i køjeseng. Minikøkken med køleskab, mikroovn og kogeplader, enkelt køkkenudstyr samt spiseplads og sofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. El-kedel og kaffe/te. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og separat toilet. Terrasse eller balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelserne består af to soveværelser og en balkon eller terrasse med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i køjeseng. Minikøkken med køleskab, mikroovn og kogeplader, enkelt køkkenudstyr samt spiseplads og sofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. El-kedel og kaffe/te. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og separat toilet. Terrasse eller balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser deluxe

Familie-værelser deluxe med en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og separat toilet. Terrasse eller balkon.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og separat toilet. Terrasse eller balkon.

Antal personer: 1-3 personer.