Luftfoto over en smuk strand på Maldiverne

Oplev Maldiverne

Maldiverne er et tropisk paradis med over 1200 øer med krystalklart vand og hvide sandstrande. En populær destination for dem, der leder efter sol, afslapning og magiske omgivelser!

Øen Kuredu, Maldiverne

Hoteløer, beboede øer eller ubeboede øer?

Maldiverne består af 1.200 små smukke koraløer, der er opdelt i 26 mindre øgrupper, såkaldte atoller. Udover de omkring 90 hoteløer er kun 200 af øerne beboede.

Maldivernes øer kan opdeles i tre kategorier: hoteløer, beboede øer og ubeboede øer. På hoteløerne er der kun hoteller, som ofte er ret luksuriøse. Hoteløerne er holdt meget rene og pæne, og standarden er høj. Der serveres alkohol og badning i bikini er tilladt. Da prisniveauet ofte er relativt højt, er All Inclusive som regel en overkommelig og bekvem mulighed.

På de beboede øer er alkohol forbudt, og bikinier er kun tilladt på en særlig turiststrand, som derfor kaldes bikinistrand. Her er opholdet som regel af en mere enkel art. Fordelen er selvfølgelig, at de beboede øer er billigere, og man kommer tættere på de lokales hverdag. Mange ubeboede øer kan besøges på dagsture, men det er forbudt at opholde sig på dem efter mørkets frembrud.

Valget mellem dyrere hotelø og billigere beboet ø afhænger af, hvilken type ferie du ønsker. Hvis det er den traditionelle drøm om Maldiverne, der tiltrækker – barfodsluksus, smukke strande og fine hoteller på stranden –  kan vi absolut anbefale en hotelø. Hvis hotelstandard, private stande og alkoholholdige drikkevarer er mindre vigtige, kan en beboet ø være et overkommeligt alternativ. Har du mest lyst til at tage på udflugter for at dykke eller snorkle, er der masser af muligheder på de beboede øer.

Derfor skal du rejse til Maldiverne:

  1. Smukke strande: Maldiverne er kendt for sine fantastiske strande med hvide sanddyner og turkisblåt vand - et perfekt sted til afslapning og sol og strand.
  2. Fantastisk dykning: Maldiverne er en af ​​verdens mest populære dykker- og snorkeldestinationer. Nyd livet under havoverfladen og udforsk smukke koralrev.
  3. Luksus på ferien: Der er mange luksushoteller og luksusresorts, der tilbyder både afslapning og luksuriøse oplevelser. Du kan blandt andet nyde skønne spabehandlinger og god mad.

 


Nogle af vores hoteller på Maldiverne hvor All Inclusive indgår:


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Maldiverne, find og book en rejse til Maldiverne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Maldiverne

Her finder du vores bedste tips til dykning og snorkling på Maldiverne og andre ting, du ikke må gå glip af under din ferie!

Se alle rejsetips til Maldiverne

Maldiverne

  • Forførende strande
  • Farvestrålende koraller
  • Turkisblåt vand
Læs mere om Maldiverne

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her