1-værelses villa

1-værelses villaer med balkon eller terrasse, beliggende et stenkast fra stranden. En dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibar og Nespresso-maskine. Tv med internationale kanaler. Badeværelse, som er delvist under åben himmel, med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 56 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, beliggende midt på øen omgivet af palmer. En dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Familie-værelserne ligger i en villa med to værelser forbundet via en hall til værelserne på hver side. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibar og Nespresso-maskine. Tv med internationale kanaler. Badeværelse, som er delvist under åben himmel, med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 86 kvm.
Antal personer: 4 personer.

Seafront Villa

Seafront Villaer med balkon eller terrasse, beliggende lige ved stranden og kun få skridt fra Det Indiske Ocean. Der er solstole på terrassen. En dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibar og Nespresso-maskine. Tv med internationale kanaler. Badeværelse, som er delvist under åben himmel, med bruser, jacuzzi og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Bemærk venligst, at denne værelsestype kun byder gæster over 18 år velkommen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.