Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

4669 bedømmelser
Meget godt
 
3238
Godt
 
991
Middel
 
255
Mindre godt
 
103
Dårligt
 
82

5 nyeste bedømmelser

13-08-2023

af Inspire34673172786

Fantastisk-fredeligt-smukt-paradis

Det mest fredelige og smukkeste sted jeg har været i min verden.. Vi boede i bungalows på stranden, og gik lige ud af døren og direkte ud i vandet.. Det var fantastisk... Har spist mange steder i verden, men på dette sted var ALT maden total overvældende... Personalet er så søde og imødekommende.. Så hvis man leder efter en fredelig ø med de helt FANTASTISKE koralrev, mad mennesker og til en god pris.. Så får du/i det hele her.. Det er ikke sidste vi er på lige netop denne Ø....

 
22-04-2022

af Explore21519396289 København, Danmark

Fantastisk ophold til en fornuftig pris

Fantastisk ophold til en fornuftig pris! Øen super flot med samtlige lækre strande og god mulighed for snorkling med fx hajer og meget andet. Restauranten var god med mad til enhver smag, og vi havde den rareste tjener Hisham, som var med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Boede i Standard room, og vi manglede intet.

 
30-11-2015

af ginoue DK

Average but ok hotel. For less noise select Water bungalow.

OK - men anbefaler at man vælger water bungalow da der kan være lidt støj fra baren. Derudover er der en del støjende fra rusland i de billigere rækker. Dejligt med udsigt over det Indiske Ocean. Hvis man er til fisk, snorkling, dykning og afslapning med masser af varme er det et vidunderligt område at besøge. Vi så desværre ikke delfiner, haj'er, hvalhajer eller blæksprutter, men fik besøg af skildpadde i "baghaven" , rokker og mange tusinde fisk. (Ud fra værelse 432 er der lidt langt til rev, men gå ned i den anden ende af værelse 4xx (de nye bygninger) og snorkel ud derfra mod DiveCenter , så er der kort til et godt snorkel sted. Ellers tag nordsiden (lige til venstre for det store strand /samlings-område) her er også gode snorkling, koreller og fisk.

 
02-11-2013

af larsilarsi København

Dejlig ø til Budgettet,tæt på at være for overfyldt

Må sige at det ikke lige var vores drømmeophold.Vi havde en tro på afslapning,ro og skøn mad.Heldigvis boede vi ikke ved Beachbaren og Russisk Karaoke og det reddede da vores ferie.Maden var ok og ikke mere.Vi havde nok en forventning om noget bedre i forhold til stjernerne.Vores Houseboy var helt fantastisk

 
28-02-2024

af Threvor Licata, Italien

Wonderful experience in a beautiful place

Absolutely brilliant. Great atmosphere, wonderful place and exceptional massage. The staff made me feel comfortable. The venue is clean and is perfect for relaxing, clearing your head or having some time to relax. In my opinion, highly recommended!