Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 34 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Der var egentlig ikke noget i vejen med hotellet, det var ok, der manglede intet og alt fungerede. Jeg vil egentlig gerne anbefale hotellet, men fraråde at bo i den lejlighed vi boede i. Vi boede i stueetagen.
-
Det var udenomspladsen der er meget ringe. Vi havde følelsen af at sidde i et dybt hul på en parkeringsplads. Det var mørkt og kedeligt og vi kunne knap nok se himlen. Det er ikke i orden at Apollo ikke har beskrevet det nærmere med billede af hvad er rent faktisk venter en i den lejlighed. Jeg syns at Apollo sælger det på falsk beskrivelse. Det er ikke i orden.

Bekræftet køb : 2023-09-03


10 ud af 10

+
Utrolig sød værtinde som gjorde alt for at hendes gæster havde det godt.
-
Der var givet forkerte oplysninger på Apollos hjemmeside, der står der kan forekomme larm fra nærliggende hotel om "aftenen", det var forkert oplysning det var om eftermiddagen. Ikke godt nok og når man så skriver til jer og gør opmærksom på det, at man faktisk ikke har haft ro om eftermiddagen på sin balkon, ja så får man, et lidt næsvist svar, det det er oplyst på jeres hjemmeside. Jeg vil mene der er forskel på eftermiddag og aften.

Bekræftet køb : 2023-08-27


6 ud af 10

+
det var ikke noget hotel men et par der havde nogle lejligheder.
-
somm sagt var det ikke noget hotel med hverken bar eller restaurant. Apollo bør ikke skrive at det er et hotel men lejligheds kompleks.

Bekræftet køb : 2023-06-18


10 ud af 10

+
Den fantastiske service og lejlighedens faciliteter
-
ingen

Bekræftet køb : 2023-06-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

0% af gæsterne anbefaler

1 bedømmelser
Meget godt
 
1
Godt
 
0
Middel
 
0
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

17-09-2023

af 293elisabethm Strömstad, Sverige

Bästa läget i Makarska

Detta är absolut ett toppenställe! En fantastisk värdinna. Rent och fräscht. En underbar lägenhet. Stor balkong. Två toaletter! Lyxigt. Perfekt läge. Nära till stranden. Det fanns mataffärer nära och ett bageri som låg på 3 minuters promenad. Rekommenderas.