Bedømmelse af Osejava

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

381 bedømmelser
Meget godt
 
237
Godt
 
105
Middel
 
22
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

22-07-2018

Indlæg af Anita W Danmark

Skøn udsigt, skønt værelse

Vi havde 4 overnatninger på hotellet og havde værelse på 2.sal med fransk altan. Super dejligt stort værelse, holdt i lyse farver både møbler og vægge mm. Dejlig belysning i hele værelset, som styres centralt fra et panel, som man dog lige skulle finde ud af hvordan virkede. Rummeligt badeværelse, hvor der var god plads til fralægning af toiletartikler mm.. Alt fremtræder helt nyt og lækkert, og ikke mindst rent. Vil lige fremhæve garderobeafdelingen, som var super godt lavet, med god plads og indbygget lys. Vi havde udsigt til havnen og bjergene, hvilket klart kan anbefales, det er en helt fantastisk udsigt. Hotellet ligger perfekt, kun 5 minutters gang til byen, med et pænt udvalg af restauranter. Eneste minus ved værelserne, som vender mod havnen er, at der om aftenen/natten er meget støj fra et par diskoteker i byen samt diverse partyskibe, som lagde til kaj ved hotellet hver eftermiddag, hvorefter de unge mennesker festede og larmede hele natten. Vi nævnte det på hotellet ved udtjekning og de var godt klar over problemet, men kan desværre intet gøre. Dog blev det nævnt, at problemet kun findes i sommermånederne. Et lille fif - bag hotellet findes et større grønt område med gangstier, bl.a. langs vandet, hvor der også er mulighed for at bade et par steder. Her er der fred og ro, hvis man vil lidt væk fra byen og de overbelagte strande. Super skønt hotel, men husk ørepropper i sommermånederne.

 
12-06-2018

Indlæg af Lena K Odense, Danmark

Smukt beliggende men meget støj

Dejligt hotel, som ligger meget smukt. Værelserne er fine og der er meget pænt og rent. Desværre er der meget støj fra havnemiljøet; cruiseskibe og deres gæster, restauranter og barer osv . Prisniveauet i hotellets restaurant og bar er noget højere end andre steder i Markarska, og kvaliteten er ikke bedre. 2 Gin Tonics koster 88 Kuna og kun det halve på andre barer på havnepromenaden.

 
20-06-2016

Indlæg af LJEN0628 Struer, Danmark

Udsigt, udsigt og udsigt..

Vi boede i væresle 405, juniorsuite med balkon. Helt fantastisk værelse, med badekar med udsigt. Fra balkonen er der den smukkeste udsigt over den lille strand, havet, øen Brac, havnen, og bjergene. Dette fås ikke bedre!!! Det er ikke alle værelser, som har balkon eller vender mod havet. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra den mere livlige ende af Makarska, men ikke længere end man kan gå der til, man er tæt på den gamle bydel og havnen. Der er gode muligheder for at gå ture langs kysten og i den bagved liggende fyrreskov. Vi spiste flere dage på hotellets restaurant, som har fint udvalg af kroatiske retter. Man får serveret dejlig mad til få penge, betjeningen helt i top. Der er gratis parkering ved hotellet. Eneste lille minus, sengen er lidt hård.

 
05-09-2020

Indlæg af nikolab484

Excellent food and service

The food and service is perfect. Price is very acceptable if you look at the offered services and food quality. I highly recommend the restaurant and I will certainly return every time I visit Makarska

 
01-09-2020

Indlæg af no_mieb561

The sea views!!

Great location, friendly staff, good breakfast with respect of covid measures, quirky rooms with beautiful views on the port & mountains, glorious for sunset. The pool is a good nice to have to relax for an hour. Private parking was great too.