1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon (hvoraf nogle er indbyggede), nogle med by- og havneudsigt, andre med begrænset havudsigt. Nogle lejligheder har ikke udeplads. Kombineret soveværelse og minikøkken, dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med køleskab, kogeplader, mikroovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon (hvoraf nogle er indbyggede). Nogle balkoner har udsigt over byen og havnen (disse lejligheder har skrå lofter). Nogle har begrænset havudsigt. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-4 personer eller 1-5 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familieværelse med balkon (hvoraf nogle er indbyggede) med begrænset havudsigt. Et soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-5 personer.