1-værelses lejligheder

Små og pæne 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon, som vender mod havet, men udsigten dækkes delvist af træer.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i ny del

Små og pæne 1-værelses lejligheder i hotellets nye del. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Pæne 2-værelses lejligheder med et separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon, visse vender mod havet, men udsigten dækkes delvist af træer.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i ny del

2-værelses lejligheder i hotellets nye del. Separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.