1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, som vender mod havet, men udsigten dækkes delvist af træer.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejlighed, ny del

1-værelses lejligheder i hotellets nye del. Kombineret soveværelse og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, som vender mod havet, men udsigten dækkes delvist af træer.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i ny del

2-værelses lejligheder i hotellets nye del. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.