2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon, nogle balkoner vender mod havet, nogle lejligheder har ingen udeplads. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. Lejlighederne på øverste etage har skrånende lofter. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa og lænestol. Minikøkken med køleskab, mikroovn, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed i etage

3-værelses lejligheder i etage med forskelligt udseende. Lejlighederne har kombineret opholdsrum og minikøkken samt to soveværelser. Smal trappe fører op til soveværelset. Lejlighederne ligger på øverste etage og har skråtag. En dobbeltseng i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofaer. Minikøkken med køleskab, mikroovn, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-7 personer, heraf 3 børn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med direkte udsigt mod havet.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.