2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt soveværelse. Lejlighederne ligger på øverste etage og har skråtag. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Køkken med køleskab, mikroovn, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Nogle lejligheder har ingen udeplads, og andre har balkon, hvoraf visse vender direkte mod havet.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder, ingen udeplads

2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt soveværelse. Lejlighederne ligger på øverste etage og har skråtag. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Køkken med køleskab, mikroovn, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet Ingen udeplads.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed i etage

3-værelses lejligheder i etage med forskelligt udseende. Lejlighederne har kombineret opholdsrum og minikøkken samt to soveværelser. Smal trappe fører op til soveværelset. Lejlighederne ligger på øverste etage og har skråtag. En dobbeltseng i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofaer. Minikøkken med køleskab, mikroovn, kogeplader og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-7 personer, heraf 3 børn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med direkte udsigt mod havet.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.