Puri Santrian

  • • Deluxe-værelser for voksne over 12 år
  • • Tilkøb hel- eller halvpension
  • • Nær stranden

Velkommen til afslapning på Puri Santrian - her er atmosfæren charmerende og servicen af høj kvalitet. De skønne frodige omgivelser giver både behagelig skygge når solen står på sit højeste, og ro i sjælen. Nyd et besøg i spaen, og få hverdagens stress og jag masseret ud af kroppen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Puri Santrian ligger på den sydlige del af stranden i Sanur i frodige omgivelser. Her er du omgivet af en unik balinesisk atmosfære og god service. Pool med børnesektion, poolbar, solstole og parasoller. Gratis wifi i lobbyen. Dejlig spa som tilbyder forskellige behandlinger blandt andet ayurveda mod betaling. Restaurant Mezzanine serverer vestlige retter, thaimad og japanske retter. Det er i Beach Club restauranten at morgenmaden serveres, her kan du også spise frokost og middag. I restauranten er der en lounge med aircondition, storskærms-tv og gratis wifi. Her kan du nyde en kaffe eller få lidt at spise. Bar By The Sea serverer eksotiske cocktails helt frem til midnat, og de har happy hour hver eftermiddag!
Gratis wifi i lobbyen. Gratis yoga, kajak og tennis (udstyr og belysning mod betaling). Cykeludlejning, dykning og dybhavsfiskeri samt flere vandsportsaktiviteter mod betaling. Børnepasning mod betaling. Ingen trafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.

Afrejselufthavn-københavn