Prime Plaza Sanur

  • • Central beliggenhed
  • • Gratis bus til stranden
  • • Poolområde med palmer

Hotel Prime Plaza Sanur er et udmærket valg for dig, som længes efter afslapning men som også vil have gode restauranter og barer tæt på. Du kan vælge mellem skønne dyp i poolen eller hotellets private strand, som du kommer hen til med hotellets gratis bus.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Prime Plaza Sanur har en moderne atmosfære og er ligger i frodige omgivelser i centrale Sanur på Bali. I midten af hotelområdet ligger det fine poolområde, som kantes af have og palmer med solstole og parasoller. Poolbar, der serverer enkle retter og snacks. Hotellet har en gratis bus, som dagligt går til stranden, hvor hotellets strandbar er.

På hotellets buffetrestaurant Sanur Harum serveres asiatiske retter og lokale specialiteter til morgenmad, frokost og middag. Hotellet har en cafe med en a la carte-menu og en loungebar.

Gratis wifi på fællesområder. Stort fitnessrum. Gratis tennis og billard. Gratis yoga. Massage mod betaling. Skønhedscenter mod betaling. Gratis sauna og jacuzzi. Vaskeservice og roomservice mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt. Balis største turistby, Kuta, ligger kun et par kilometer fra Sanur.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Afrejselufthavn-københavn