Bedømmelse af Legian Beach

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

3781 bedømmelser
Meget godt
 
1981
Godt
 
1164
Middel
 
375
Mindre godt
 
167
Dårligt
 
94

5 nyeste bedømmelser

14-08-2018

Indlæg af larsm328 Manchester, Storbritannien

Super resort

Virkelig skønt Resort med super beliggenhed lige til den store surfer strand. Tæt på byliv og tæt på stort moderne shoppingcenter. Flere gode restauranter og specielt deres japanske tilbud er klart en oplevelse. Vi havde privat villa med pool og det var dejligt. Dagene gik alt for hurtigt her. Pigernes største ferieoplevelse var at de surfede efter 10 minutters introduktion ved stranden.

 
24-09-2017

Indlæg af R5374DYjanes Ribe, Danmark

Skønt sted

Et virkeligt dejligt hotel beliggende lige ved stranden. Vi i en bungalow midt i den skønne have. Dejlig mad og god betjening. Eneste negative oplevelse var, at de ikke kunne få fat i en taxa, da vi skulle til lufthavnen. Vi havde spurgt om vi skulle bestille taxa på forhånd og fik at vide, at det ikke var nødvendigt. En halv time før afgang mødte vi op ved receptionen og så kunne de ikke få fat i en taxa. Vi måtte gå ud på gaden med vores bagage og selv stoppe en. Det gik så heldigvis fint.

 
19-07-2017

Indlæg af Mabios Hjallerup, Danmark

Fint hotel med mangler

Vores værelse var meget mørkt, det det var langt og smalt og kun små vinduer i den ene ende. Der var desuden virkeligt mange myg, så den vilde jagt gik hver aften inden vi skulle sove. Morgenmaden var dog imponerende, men meget hektisk.

 
01-09-2014

Indlæg af Harry K Rødekro, Sonderjylland, Denmark

Lækkert Hotelanlæg med god beliggenhed

Vi er lige kom tilbage fra vores sølvbryllupsrejse og er klæde for at vi har valgt dette hotel. Vi har bukket et garden bungalow og den var helt fint. Anlægget er meget velholdt og rent. Personale er meget flink og vi kan godt tænke os at rejse igen dertil. Måske i en pool bungalow som vi fik love til at bruge i en nat. De er altså bare lækkert.

 
04-07-2021

Indlæg af B8676CCjohnh

MAN YOU WANNA TALK ABOUT AWESOME.

This place is AMAZING. This place had the highest level service in the 2 monghs we were there. And for only 2 bucks more then that rat hotel best Western. This place won us over on every parallel by far the best resort we stayed in. And this is what we do. We own a travel agency. 100 percent check these guys out, OH and they got shabu shabu and Korean BBQ on their patio. The pools are amazing...