Bedømmelse af Legian Beach

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

3780 bedømmelser
Meget godt
 
1980
Godt
 
1164
Middel
 
375
Mindre godt
 
167
Dårligt
 
94

5 nyeste bedømmelser

14-08-2018

Indlæg af larsm328 Manchester, Storbritannien

Super resort

Virkelig skønt Resort med super beliggenhed lige til den store surfer strand. Tæt på byliv og tæt på stort moderne shoppingcenter. Flere gode restauranter og specielt deres japanske tilbud er klart en oplevelse. Vi havde privat villa med pool og det var dejligt. Dagene gik alt for hurtigt her. Pigernes største ferieoplevelse var at de surfede efter 10 minutters introduktion ved stranden.

 
24-09-2017

Indlæg af R5374DYjanes Ribe, Danmark

Skønt sted

Et virkeligt dejligt hotel beliggende lige ved stranden. Vi i en bungalow midt i den skønne have. Dejlig mad og god betjening. Eneste negative oplevelse var, at de ikke kunne få fat i en taxa, da vi skulle til lufthavnen. Vi havde spurgt om vi skulle bestille taxa på forhånd og fik at vide, at det ikke var nødvendigt. En halv time før afgang mødte vi op ved receptionen og så kunne de ikke få fat i en taxa. Vi måtte gå ud på gaden med vores bagage og selv stoppe en. Det gik så heldigvis fint.

 
19-07-2017

Indlæg af Mabios Hjallerup, Danmark

Fint hotel med mangler

Vores værelse var meget mørkt, det det var langt og smalt og kun små vinduer i den ene ende. Der var desuden virkeligt mange myg, så den vilde jagt gik hver aften inden vi skulle sove. Morgenmaden var dog imponerende, men meget hektisk.

 
01-09-2014

Indlæg af Harry K Rødekro, Sonderjylland, Denmark

Lækkert Hotelanlæg med god beliggenhed

Vi er lige kom tilbage fra vores sølvbryllupsrejse og er klæde for at vi har valgt dette hotel. Vi har bukket et garden bungalow og den var helt fint. Anlægget er meget velholdt og rent. Personale er meget flink og vi kan godt tænke os at rejse igen dertil. Måske i en pool bungalow som vi fik love til at bruge i en nat. De er altså bare lækkert.

 
20-03-2021

Indlæg af neslhanakinayanil

Nice concept, location but terrible smell and incredibly dirty rooms

The hotel is not clean. On curtains there are some bug cocoons. Smell in the room is so terrible that it is terribly difficult to breathe. I am pretty sure that there is No maintenance for room for ages.