Bali Garden Beach Resort

  • • Lige ved sandstranden Kuta Beach
  • • Spa på hotellet
  • • Flere restauranter med varieret mad

Lige ved stranden i Kuta ligger Bali Garden Beach Resort. Dette er et sted, hvor du finder fred og ro midt i den livlige by. Her findes Tali Spa, hotellets egen spaafdeling, tropiske haver og tre eksklusive pools. Nyd en drink i poolbaren mens solen går ned...


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,9 ud af 10
Baseret på 9 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 5 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bali Garden Beach Resort er omgivet af frodige haver og har tre pools. Der findes en infinitypool med udsigt over Kuta Beach, en stor pool med børnesektion og poolbar samt en pool ved hotellets spa. Ved alle pools findes solstole og parasoller. Hotellet ligger 10 meter fra sandstranden. Håndklædeservice er tilgængeligt.

På hotellet findes flere barer og restauranter. Boardwalk restaurant serverer indonesiske favoritter og autentisk middelhavsinspireret mad på stranden. Warung Damar ligger lige ved siden af hotellet og tilbyder et stort udvalg af indonesisk mad. Du finder også en farverig mexicansk restaurant, et asiatisk curry house, en wokrestaurant med nudelretter, en italiensk restaurant og en café med søde sager. Desuden er her en morgenmadsrestaurant med buffet hver morgen.

På hotellets moderne og zen-agtige spa tilbydes massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Gratis fitness. Yoga mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen har døgnåbent. Det tager ca. 15 minutter at gå til Kuta centrum fra hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Afrejselufthavn-københavn