Bedømmelse af Windmill

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

658 bedømmelser
Meget godt
 
454
Godt
 
154
Middel
 
35
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

27-05-2018

Indlæg af JetteKolding Kolding, Danmark

En lille Perle

Dette hotel ligger tæt på havet og tæt på byen,dog væk fra larmen.Vi blev mødt at en smilende receptionist, og fik anvist de store værelser.Balkon med et kig til havet og til den anden side skønne citron træer. Meget rent hotel, nyt sengetøj og håndklæder hver dag.Restaurant på stedet drives helt sikkert af personalet på stedet.Utrolig smilende og imødekommende personale. Vi havde en fornøjelse af Adele om aftenen, hun er virkelig til for gæsterne.Søger man et supermarked er der et for enden af vejen til højre og 50 meter længere fremme. Dette sted vil jeg klart give min bedste anbefalinger.Skulle jeg sætte en finger på noget ville det være en god ting, hvis Fatter og Jenny var mere gæstfrie således, at man følte sig velkommen.Det er helt klart personalet der er skyld i, at vi har haft en dejlig ferie.

 
03-06-2015

Indlæg af Peder_Emil Ballerup, Danmark

Fint hotel til ferieophold med Apollo

Meget venligt personale og godt poolområde. Vi havde værelse på 2. Etage med lækker havudsigt. Ndklæde skift HVER dag - vildt overdrevet. Prøvede ikke bar og restaurant, men den var jævnt fyldt, så mon ikke det også var ok!?

 
02-06-2015

Indlæg af AxelR207

Godt hotel og venligt personale.

Vi boede der en uge sidst i maj 2015. Hotellet ligger fint med i et stille område. Personalet er meget venligt og smilende, servicen rigtig fin. Vores værelse nr. 318 har udsigt til havet og hovedstaden. Der er te-køkken med de mest nødvendige ting. To kogeplader, køleskab og el-kedel. Dejlig stor egen balkon med to stole og et bord. Restauranten serverer fra 0800 til midnat. Skøn mad og til meget fornuftige priser. God stor swimmingpool og liggestole. Dejlig have med fritstående høns. Tæt på butikker og supermarked.

 
19-06-2014

Indlæg af KimDKGlostrup Glostrup

Fantastisk atmosfære

Dette hotel er simpelthen fremragende, atmosfæren er perfekt... personalet er så imødekommende og fantastiske positive... svært at beskrive, men kan klart anbefales. Dette hotel er et fantastisk eksempel på hvor lidt der skal til... de har forstået at få alle gæster til at føle sig velkomne... Kim

 
28-05-2014

Indlæg af torbenn2013 Hedehusene, Danmark

Dejligt lejlighedshotel

Hotel windmill er et skønt hotel. Det ligger i rolige omgivelser,med udsigt til skov og hav. Betjeningen og rengøring er i top, og restauranten servere god mad. Poolen er ikke så stor, men ok. Hotellet er præget af en rolig atmosfære, hvor man kan slappe af.