Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 36 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Fred og ro, dejlig morgenmad.
-
Lidt bedre rengøring i krogene.

Bekræftet køb : 2024-06-09


9 ud af 10

+
Omgivelserne udendørs, særlig haven og pool området.
-
Meget besværlig at tage brusebad/ hårvask da brusehovedet skulle holdes i hånden. Der var ingen krog på væggen til ophæng. - Forslag : Montere brusestang. Morgenmad var dræbende … - Forslag: tag selv jogurt/mælk, evt. havregryn og frisk frugt. Brød og ost/syltetøj/smør. Så kan man selv vælge/ fravælge

Bekræftet køb : 2024-06-02


8 ud af 10

+
Overall var stedet fint og det hele spillede - vi havde et værelse tæt på poolen, så det var nemt at komme til.
-
Det var meget varmt og har aldrig været ude for at skulle betale for aircondition 7 euros i døgnet?! Morgenmaden var for billig og der var ikke nok- vi blev ikke mætte. Så mere mad evt buffet.

Bekræftet køb : 2023-09-10


8 ud af 10

+
Der var ro og et dejligt poolområde. Dejlig have.
-
Meget uvenlig hotelvært. Kunne godt bruge en Apollomappe med oplysninger om, hvornår er der åbent på Klosteret og hvornår kører bussen dertil eller bare generelle oplysninger om øen, evt. et kort. Evt. oplysninger om vandrestier. Jeg har været på øen mange gange, men som ny på øen er det meget sparsomt med oplysninger og den sure vært er ikke til megen hjælp. 😬😬😂

Bekræftet køb : 2023-09-03


10 ud af 10

+
Fred og ro
-
Bedre senge, man kan mærke fjedrene meget tydligt.

Bekræftet køb : 2023-08-27


10 ud af 10

+
Det hele.
-

Bekræftet køb : 2023-06-18


10 ud af 10

+
Smukt, have, skøn pool
-
Alt fint

Bekræftet køb : 2023-06-04


7 ud af 10

+
Swimmingpoolen og den hyggelige atmosfære.
-
Vi fik et af hotellets dårligste værelser i underetagen.

Bekræftet køb : 2023-05-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

63 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
17
Middel
 
6
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

09-08-2021

af G8032JGevam Frederiksberg, Danmark

Skønne hotel Irini ☀️

Vi nød vores ophold på dette dejlige hotel i fulde drag. Gode værelser, lækker, ren og indbydende pool i smukke omgivelser, sød værtsfamilie, god service og rengøring hver dag. Alt er meget velholdt og velindrettet. Fine grønne arealer, blomster og palmetræer omkring hotellet, som får stedet til at fremstå meget velplejet. Man fornemmer tydeligt ejerens kærlighed og glæde ved hotellet. Den sjæl og charme er en sjældenhed, som overraskede os meget positivt. Vil anbefale at man bor på 1. sal (værelsesnumre 215,216,217,218 med udsigt til poolen) Vi fik en familie-suite selvom vi egentlig bare havde booket et dobbeltværelse med opredning. Man betaler oveni for aircondition. Morgenmaden er lidt på det jævne, men i sig selv ikke så almindeligt at opholdet inkluderer morgenmad til så favorabel en pris, så vi var meget glade.

 
05-08-2017

af Hallum

Velegnet for par der ønsker ro og afslapning

Eneste hotel med pool. Hyggeligt afslappende. Tæt på det hele og alligevel roligt. Ca 300 m til havnen, 100 m til strand. God og mættende morgenmad, juice, kaffe, æg, yoghurt, boller, kaffe mm. Lidt ærgerligt at morgenmad ikke starter fx kl 08, men at man skal vente til 08:30. Flink personale, dejligt med lille gåtur fra færgen til hotel - og kufferter fragtes af hotellets minibus.

 
15-04-2017

af 928heidit Gilleleje, Danmark

Fred og ro

Dejligt stille beliggende hyggeligt hotel, med øens eneste pool. Poolen er dejlig stor og har godt poolområde. Værelser og morgenmad simpelt. Få minutter fra strand og bycentrum. Perfekt til afslapning.

 
07-08-2016

af 628s_renj

Idyllisk og godt placeret hotel for par.

Vi ankom til idylliske Tilos kl. Ca 20.30 efter en noget gyngende tur fra Rhodos. Ejeren stod på havnen og tog imod os og fragtede vores bagage til hotellet i en minibus. En ældre herre skulle vise os vej igennem den smukke lands-/havneby og hen til hotellet. Det var helt magisk og de græske indbyggere hilste pænt og sagde velkommen til Øen. Da vi ankom til Irini ca. 10 minutter efter, skulle vi alle samles i receptionen og have udleveret nøgler til vores værelser. En meget vedkommende og hyggelig måde at se de andre gæster samt hotellets personale i øjnene på. Vi fik et skønt lille værelse med en stor tagterrasse og udsigt over Livadia-bugten. Herligt. Sengen var ikke den længste og blødeste i verden, men det gik til min mand og jeg. Dagen efter opdagede vi hvor velholdt hotellet var. Nymalet, et overordenligt velholdt haveanlæg og et pool-område med smukke buske og træer, rigeligt med liggestole, og det allervigtigste, FRED OG RO!! Morgenmaden var som den skulle være og kaffen var god. Hvis man skulle finde på at tage til idylliske Tilos så er Irini et fantastisk sted at bo. Det ligger 75 mtr. fra bugten med det krystalklare vand og 300 mtr. fra den lille by. Hvis man er børnefamilie med små børn, vil jeg ikke anbefale at tage her til, grundet den lettere bøvlede transport. Men som et par på kærlighedsferie er det et oplagt sted.

 
26-07-2016

af Bjarne F Thisted, Danmark

Lille stille hotel med fremragende pool område

Boede her for 2. år i træk. Dejligt lille, stille, charmerende hotel med enkel morgenmad. Flinkt personale, som også står på havnen og modtager når du ankommer med færgen til Tilos. Er man til fest og farver skal man nok finde et andet sted. Her hygger man sig ved den lille flotte pool eller på sin terrasse. Der er morgenmad på hotellet og ikke mulighed for anden forplejning, men alt dette ligger indenfor 2-300 meter fra hotellet. Husk en god bog eller 3. Spartansk wifi i receptionen. Vi kommer helt sikkert tilbage igen om nogle år. Gratis safeboks, loft+gulv propel og man kan leje AC