Bedømmelse af Irini (Tilos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,5 ud af 10 baseret på 4 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,5 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Det er for voksne mennesker.
-
Intet.

Bekræftet køb : 2021-07-21


10 ud af 10

+
Perfekt beliggenhed i forhold til strand og centrum af Livadia. Dertil kommer det smukke poolområde som er en blomstrende oase. Fine værelser.
-
Morgenmaden er enkel.

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
Beliggenhed beliggenhed samt venlig familiær atmosfære.
-
Intet skal ændres på Irini.det er en tidslomme. Alt er som det plejer, elsker det hotel.

Bekræftet køb : 2021-07-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

57 bedømmelser
Meget godt
 
34
Godt
 
17
Middel
 
5
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

05-08-2017

Indlæg af Hallum

Velegnet for par der ønsker ro og afslapning

Eneste hotel med pool. Hyggeligt afslappende. Tæt på det hele og alligevel roligt. Ca 300 m til havnen, 100 m til strand. God og mættende morgenmad, juice, kaffe, æg, yoghurt, boller, kaffe mm. Lidt ærgerligt at morgenmad ikke starter fx kl 08, men at man skal vente til 08:30. Flink personale, dejligt med lille gåtur fra færgen til hotel - og kufferter fragtes af hotellets minibus.

 
15-04-2017

Indlæg af 928heidit Gilleleje, Danmark

Fred og ro

Dejligt stille beliggende hyggeligt hotel, med øens eneste pool. Poolen er dejlig stor og har godt poolområde. Værelser og morgenmad simpelt. Få minutter fra strand og bycentrum. Perfekt til afslapning.

 
07-08-2016

Indlæg af 628s_renj

Idyllisk og godt placeret hotel for par.

Vi ankom til idylliske Tilos kl. Ca 20.30 efter en noget gyngende tur fra Rhodos. Ejeren stod på havnen og tog imod os og fragtede vores bagage til hotellet i en minibus. En ældre herre skulle vise os vej igennem den smukke lands-/havneby og hen til hotellet. Det var helt magisk og de græske indbyggere hilste pænt og sagde velkommen til Øen. Da vi ankom til Irini ca. 10 minutter efter, skulle vi alle samles i receptionen og have udleveret nøgler til vores værelser. En meget vedkommende og hyggelig måde at se de andre gæster samt hotellets personale i øjnene på. Vi fik et skønt lille værelse med en stor tagterrasse og udsigt over Livadia-bugten. Herligt. Sengen var ikke den længste og blødeste i verden, men det gik til min mand og jeg. Dagen efter opdagede vi hvor velholdt hotellet var. Nymalet, et overordenligt velholdt haveanlæg og et pool-område med smukke buske og træer, rigeligt med liggestole, og det allervigtigste, FRED OG RO!! Morgenmaden var som den skulle være og kaffen var god. Hvis man skulle finde på at tage til idylliske Tilos så er Irini et fantastisk sted at bo. Det ligger 75 mtr. fra bugten med det krystalklare vand og 300 mtr. fra den lille by. Hvis man er børnefamilie med små børn, vil jeg ikke anbefale at tage her til, grundet den lettere bøvlede transport. Men som et par på kærlighedsferie er det et oplagt sted.

 
26-07-2016

Indlæg af Bjarne F Thisted, Danmark

Lille stille hotel med fremragende pool område

Boede her for 2. år i træk. Dejligt lille, stille, charmerende hotel med enkel morgenmad. Flinkt personale, som også står på havnen og modtager når du ankommer med færgen til Tilos. Er man til fest og farver skal man nok finde et andet sted. Her hygger man sig ved den lille flotte pool eller på sin terrasse. Der er morgenmad på hotellet og ikke mulighed for anden forplejning, men alt dette ligger indenfor 2-300 meter fra hotellet. Husk en god bog eller 3. Spartansk wifi i receptionen. Vi kommer helt sikkert tilbage igen om nogle år. Gratis safeboks, loft+gulv propel og man kan leje AC

 
18-10-2010

Indlæg af fidolin Sønder Omme

En virkelig god oplevelse

Fremragende service. God morgenmad. Deligt smilende personale. Rengøring af værelser hver dag Nye håndklæder hver dag hvis dette ønskes Dejilgt og hyggeligt svimmingpool område