Udsigt over den blå lagune strand i Sivota

Strande i Sivota

-vores 5 bedste strandtips

I Sivota og omegn er der masser af dejlige strande at opdage under din ferie! Her anbefaler vi nogle af vores favoritter, som du ikke må gå glip af.

Bella Vraka

1. Bella Vraka

Den hyggelige lille strand Bella Vraka ligger på øen Mourtemeno, og for at komme dertil skal du vade i det krystalklare vand. Svømmesko gør det nemmere at gå gennem vandet og et tip er at skifte til badetøj inden du begynder at vade, for nogle steder når vandet op til lårene. Der er ingen taverner på stranden, så tag en madpakke og rigeligt at drikke med. Nogle gange stopper en båd ved stranden og sælger alt fra vand og frappé til kølende drinks. Øen kaldes også for gedeøen, netop af den grund, at der bor mange geder her, som godt kan lide at gå en tur ned af stranden for at se, om de badende har noget at byde på. På øen er der endnu en strand, som nås via en sti gennem skoven.

Hvis du bor på Sivota Retreat - powered by Playitas, er denne specielle strand lige under dit hotel. Hvis du bor på et andet hotel, er den nemmeste måde at komme hertil til fods, på cykel eller med taxa, da der er få parkeringsmuligheder

Mega Ammos Beach

2. Mega Ammos

Mega Ammos, et par kilometer syd for Sivota, er mange menneskers yndlingsstrand. Udover at det er en dejlig strand og vandet er krystalklart, er her også flere gode restauranter. Solstolene og parasollerne hører til restauranterne, og spiser du frokost eller bestiller drikkevarer hos dem, kan du som regel låne solstolene gratis. Hvis du vil bo tæt på denne strandperle, så tjek Apollo Mondo Boutique-hotellet Isola Verde, som ligger en kort gåtur fra Mega Ammos-stranden.

3. Mikri Ammos

Cirka 1 kilometer fra Mega Ammos ligger den lille strand Mikri Ammos, som er en skjult perle, hvor man kan søge skygge under træerne. I grønne omgivelser med krystalklart vand kan du slappe af eller få en god drink i strandbaren.

Blue Lagoon i Sivota

4. Blue Lagoon

At besøge Blue Lagoon på øen Mourtos er næsten et must under din ferie i Sivota. Vandet her er krystalklart, og du kan kun komme hertil med båd. Mange grækere kalder stranden Pisina Beach efter det græske ord for pool; Pisina. Og det er en rigtig god beskrivelse. At svømme her er virkelig som at svømme i en pool. Tag noget brød med og smid det i vandet, og masser af fisk vil samle sig omkring dig. Der går udflugter hertil, og det er også muligt at tage en taxabåd fra havnen her. Men det hyggeligste er nok at leje sin egen båd i et par timer og sejle hertil.

5. Karavostasi

Cykel eller lej en bil og besøg den populære Karavostasi-strand. Her venter en 2 kilometer lang sandstrand i naturskønne omgivelser, hvor du kan være mere uforstyrret. Hvis du bliver træt af solstolen, kan du leje en kajak, snorkle i det krystalklare vand eller prøve en anden vandsport.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Sivota, find og book en rejse til Sivota eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Sivota

Her finder du vores bedste tips til alt lige fra hyggelige restauranter og de fineste strande til de bedste udflugter og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Sivota

Epirus-regionen

  • En kontrastregion i det nordvestlige hjørne af Grækenland
  • Frodig natur, charmerende landsbyer og smukke strande
  • Romantiske Parga, eventyr i Zagoria eller autentisk havneby i Sivota
Læs mere om Epirus-regionen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her