Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 54 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
9,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Alt var bare så godt. Beliggenheden perfekt i forhold til at gå til byen og de omkringliggende hyggelige strande. Ligger så dejlig roligt og meget autentisk. Morgenmaden bliver serveret af det altid venlige personale og var hver dag meget indbydende med forskellige hjemmelavede lækkerier. Hotellets ejer var altid klar til at svare på de spørgsmål vi måtte have og dele ud af hans store viden om området. Dette er en stor fordel, da hotellet åbenbart ikke er et af dem man hos Apollo prioriterer at holde informationsmøder på. Der var også god mulighed for at købe en lækker frokost evt. Bestående af en lækker salat til meget rimelige priser.
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


8 ud af 10

+
Fred, ro og god service
-

Bekræftet køb : 2022-10-07


10 ud af 10

+
Lille hyggeligt familiehotel i et stille område.
-

Bekræftet køb : 2022-09-30


8 ud af 10

+
Hyggeligt og den super imødekommende vært, Themis.
-

Bekræftet køb : 2022-09-30


10 ud af 10

+
Venligt og hjælpsomt personale og at det er et lille og hyggeligt sted i rolige omgivelser
-

Bekræftet køb : 2022-09-30


10 ud af 10

+
Et utrolig venligt og engageret værtspar
-

Bekræftet køb : 2022-09-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-23


10 ud af 10

+
Dejlige søde hjælpsomme personale. Hjemmelavet mad fra bunden. Beliggenheden.
-

Bekræftet køb : 2022-09-23


10 ud af 10

+
Der var bare så hyggeligt og værterne gjorde alt for man skulle føle sig velkommne. Lækker morgenmad og man kunne købe dejlige småretter til frokost. Super fin betjening med lidt ekstra hver gang. Altid et stort smil og et godt råd med på vejen.
-

Bekræftet køb : 2022-09-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

82 bedømmelser
Meget godt
 
69
Godt
 
10
Middel
 
3
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

22-08-2022

af 131kirstens Split, Kroatien

Idyllerisk familedrevet hotel

Ren idyl højt beliggende i Sivota. Virkeligt skønt lille familiedrevet hotel med en stor gæstfrihed. Man føler inderlig velkommen. Dejligt stort pool område perfekt til afslapning og hygge Skøn morgenmad serveret under vinrankerne Kæmpe anbefaling herfra

 
17-09-2021

af Odyssey08145796675

Det skønneste sted at holde ferie

Vi har boet 14 dage på dette dejlige hotel som ligger en rask gåtur ca. 15 min. fra havnefronten. Hotellet er meget hjemmeligt og der ydes en 5-stjernet service fra ejer Themis og hele familien. Dagen starter med lækker morgenmad: frisk brød, friskbagte croissanter, hjemmelavet omelet, dagens specialitet, hjemmelavet marmelade/2 slags, Græsk yoghurt, frisk frugt, juice, samt kaffe/te. Værelserne er enkle, velfungerende og super rent. Meget hyggelig have og poolområde - stille og roligt. Themis giver gode råd til ture, restauranter og meget hjælpsom på alle måder. På dagen vi skulle hjem lavede Themis's mor et lækkert græsk måltid til os inden afgang med bussen, det gjorde afrejsen afslappet, men også meget svær efter et skønt ophold på dette hotel. Vi følte os lidt som en del af familien - tak for det :-) Vi blev altid modtaget med et smil og med interesse for, hvad vi havde oplevet. Vi kan kun anbefale det skønne hotel til andre.

 
13-07-2018

af 915henriettem

Skøn ferie på dejligt hotel med skønne værter

Vi kan varmt anbefale dette hotel. Perfekt beliggenhed, tæt på byen, men ikke så tæt at man får byens larm. Bror og søster driver hotellet og det gør de med stor sans for detaljer, hygge og nærvær. Faciliteterne er enkle, velholdte og skaber perfekte rammer for en dejlig familieferie. Morgenmaden er den bedste jeg har fået i Grækenland, frisk brød, friskbagte croissanter, hjemmelavet omelet, dagens specialitet, frisk frugt og juice, samt kaffe/te. Den ene af ejerne gav os anbefalinger til en tur, da vi havde lejet bil, hvilket resulterede i en perfekt dag med store oplevelser som vi ikke selv lige havde fundet. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
03-07-2018

af 248maryannj

Pragtfuldt hotel..

Vi er netop vendt hjem efter en uge på dette dejlige hotel.. Vi har boet på mange hoteller rundt om i Grækenland, men dette overgik dem alle. Bussen satte os af inde i byen, hvor ejeren af vores hotel, smilende kom og kørte os resten af vejen. Ligeledes kørte han os tilbage igen, da vi skulle rejse hjem - han havde endda en lækker madpakke klar til os på afrejse dagen. Hotellet ligger blot 15 min. fra byen - vejen er lidt stejl, men det vænner man sig hurtigt til. Villa Marie er et lille hyggeligt hotel hvor servicen er helt i top, der er absolut intet negativt at sige om denne perle af et hotel.. Ejerne Themis og Marie, får virkelig deres gæster til at føle sig hjemme og gør alt for, at man får en god ferie. Værelserne er super hyggelige - gratis wifi og aircondition. Rengøringen er helt i top, morgenmaden er virkelig lækkert og poolområdet er bare super (dybden på poolen er 90 - 210 cm). Villa Marie får kun gode anmeldelser herfra og er bestemt et hotel man har lyst til at vende tilbage til.

 
27-06-2018

af 753susanner Brædstrup, Danmark

Her er fred og ro

Ønsker du fred og ro i hyggelige omgivelser, så skal du tage her hen. Værelserne er små men velfungerende. Der er et lille altan, vores havde udsigt til poolen og citron træerne. De bedste værelser er dem på 1 sal, for de har den bedste udsigt. Der er en lille gå tur ned til byen, hvor du kan finde mange gode spise steder. Husk at få deres hjemmelavede lemonade, den er fantastisk. Morgenmaden blev serveret ude under træerne og den består af omelet, marmelade, Nutella, brød, croissanter, frugt, kage, juice, vand og kaffe/te. Det eneste vi manglede var lidt meget variation i morgenmaden, det eneste der ændrede sig fra dag til dag, var kagen og frugten. Rengøringen var i top og servicen var perfekt. Hotellet er bestemt et vi vil vende tilbage til.