Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 23 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Super fine værelser. Flot næsten nyt hotel. God beliggenhed. Flot udsigt. Dejligt det var småt. Super søde værter/indehavere.
-
Der manglede lidt info. Lidt plads til opbevaring af kufferter den sidste dag. Bruser/toilet ved poolen.

Bekræftet køb : 2024-07-15


9 ud af 10

+
Nyt og lækkert og dejligt med egen pool.
-
Poolhåndklæder var ikke til rådighed, det kunne have været godt.

Bekræftet køb : 2024-07-15


7 ud af 10

+
Fin beliggenhed. Der var ikke som lovet delvis havudsigt, da værelset vendte ind mod en elevator, som vi kunne kigge ud på. Til gengæld kunne vi sætte os udenfor og kigge ned over havnen, hvilket var dejligt.
-
Lidt svært at få rene håndklæder og der var ikke pool towels. Hende, der gjorde rent, beklagede, at hun havde været syg og det var sikkert årsagen. Sengen blev ikke redt, men det betyder ikke det store for os. Den sidste dag blev vores ting pakket sammen af ejerne, da der var oversvømmelse på badeværelset pga et sprunget vandrør. Vi blev hastigt flyttet til et hotel i udkanten af den anden side af byen. Vi ville gerne have afventet en evt reparation, da de ventede en VVS’er, der var på vej, men det var ikke muligt. Vi blev uopfordret kontaktet af Apollos guider og har modtaget en kompensation for dette.

Bekræftet køb : 2024-07-09


10 ud af 10

+
Stille sted, nyt, rent, pænt - god beliggenhed.
-
Apollo bør gøre opmærksom på at der skal betales turistskat direkte til hotellet. Det blev lidt akavet for ejeren at skulle rundt at bede folk betale.

Bekræftet køb : 2024-07-09


5 ud af 10

+
Pool, udsigt og de 7 værelser, som ER renoveret/nye… Vi fik en af de gamle, som ikke matcher hotelbeskrivelsen.
-
Vi blev indkvarteret i et af de gamle værelser - og vi kan se, at det er sket for andre, der også har klaget. Vi ved ikke om fejlen ligger hos Apollo eller hos værten på hotellet. Det SKAL rettes fremover, Får du ikke et af de nye værelser ved ankomst - så skynd dig at klage!

Bekræftet køb : 2024-06-24


8 ud af 10

+
Udsigten over havn og by samt nærheden til centrum, da vi var heldige at få var 5. Andre var dårligere stillet.
-
For lidt rengøring, håndklædeskift og affaldstømning. Manglende håndtering af mange myg på værelset. Der var net for terrassedøren, som vi altid lukkede, og det var meningen at aircondition skulle slukke når terrassedøren var åben. Det virkede heldigvis ikke for det var mega varmt, så vi havde behov for at aircondition kørte hele tiden. Vandhanen i køkkenvasken havde meget lidt tryk på.

Bekræftet køb : 2024-06-24


7 ud af 10

+
Relativt nyt hotel. Gode senge. Fint toilet. Dejligt med et lille køkken.
-
Der manglede mange ting som man hele tiden skulle spørge om, feks toiletpapir. Ham sol bestyrer det er rimelig flyvsk. Hvis de bare havde en checkliste til klargøring og rengøring så ville deres liv blive så meget nemmere. Wifi på værelset virkede ikke 5 dage.

Bekræftet køb : 2024-06-24


9 ud af 10

+
Lejligheden var perfekt til vores behov af ferie…
-

Bekræftet køb : 2024-06-17


8 ud af 10

+
Stille poolområde, dejlige solsenge med parasoller, fantastisk udsigt over byen, havnen og havet. Fine nye lejligheder, gode senge, godt køleskab og køkken. God beliggenhed, tæt på det hele.
-
Ventede 2 timer på at få værelset, skulle løbe op på 2. etage for at finde ejeren, da vi ankom, idet der ikke var reception (var vi bekendt med). Rengøring skal efterspørges, ellers sker der ikke noget. Kunne bruge nogle lidt bedre stole på balkonen.

Bekræftet køb : 2024-06-17


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-10


Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.