Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 166 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Omgivelserne med dejlig have og flot udsigt tæt på strand og vand.
-

Bekræftet køb : 2022-10-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-10


10 ud af 10

+
søde personaler og virkelig god mad, vi havde kun morgenmad og resten var så lækkert at købe
-

Bekræftet køb : 2022-10-07


8 ud af 10

+
Stranden og rengøringen , personale
-

Bekræftet køb : 2022-10-07


10 ud af 10

+
Servicen, placeringen og personalet var virkelig godt på hotellet. Vi havde af flere omgange problemer med vores scooter som vi havde lejet, hvor personalet var behjælpelige med at hjælpe. Dimitri tilbød endda at låne ham vores bil til perdika da vi ikke kunne få gang i scooteren. Yderligere var menuen på hotellet god og vi anvendte den et par gange til frokost og en enkelt gang til aftensmad.
-

Bekræftet køb : 2022-10-04


10 ud af 10

+
Freden og roen og den harmoni der var på hele hotellet,ja selv ræven der kom om morgenen og fik lidt pølse.Vi havde en stor lejlighed nær poolen,så vi var i "Paradis" en hel uge.
-

Bekræftet køb : 2022-09-30


8 ud af 10

+
At det lå så tæt ved vandet og den fantastiske udsigt.
-

Bekræftet køb : 2022-09-23


8 ud af 10

+
Beliggenhed.
-

Bekræftet køb : 2022-09-19


9 ud af 10

+
Dejlig beliggenhed, rolige omgivelser, nyrenoveret værelse.
-

Bekræftet køb : 2022-09-16


10 ud af 10

+
Freden og roen
-

Bekræftet køb : 2022-09-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

89 bedømmelser
Meget godt
 
53
Godt
 
27
Middel
 
6
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

11-09-2021

af mettefrost1 Odense, Danmark

Dejligt hotel med smuk beliggenhed, dog er byen meget lille og for langt væk.

Hyggeligt lille hotel i rolige og smukke omgivelser. Både pool og stranden var super lækker med servering af mad og drikkevarer fra forskellige restauranter. Hotellets egen restaurant er dog ikke særlig god og morgenmaden var så kedelig, at vi de sidste dage ikke engang gad spise morgenmad på hotellet. Der flyver hvepse rundt over det hele omkring en og sidder på buffetens mad. Lidt ulækkert og umuligt at spise med fem hvepse sværmende omkring dig og sidder på din mad. Det er dog selvfølgelig svært for hotellet at gøre noget ved. Generelt skuffet over maden som ellers var rost meget på tripadvisor. Tjenerne var søde, men meget dårlige til engelsk, så der skete misforståelser ofte. Da vi ankom fik vi et værelse med en utrolig kedelig udsigt direkte ned i en gård og hverken haven eller vand kunne ses. Efter dialog med hotellet fik vi anvist et andet værelse med terrasse og udsigt til den grønne have. Tak til hotellet for den venlighed. Vær opmærksom på, at alle Apollos værelser på stedet er dem uden udsigt, selvom det fremstår anderledes i deres beskrivelser. Vi havde nogle rigtig dejlige dage. Største minus er afstanden til byen, som vi selvfølgelig var bekendt med på forhånd, men ikke vidste, at turen på gåben er kedelig og farlig, da man skal gå langs smalle veje i vejkanten med biler, der kommer hurtigt om hjørnet. Vi tog derfor taxa hver aften. Byen er meget lille og efter en uge blev den for lille til vores smag. Hyggelige og gode restauranter findes langs havnen. Vi var også en aften i Parga, hvilket kan anbefales at prøve. Derudover lejede vi båd en hel dag og sejlede selv rundt. Det var helt fantastisk. Vi gav 120 euros, men det var alle pengene værd. Båd skal reserveres på havnen i forvejen, gerne dagen før. Generelt et dejligt ophold med fantastisk vejr 6/7 dage, men vi kommer ikke igen grundet byens beskedne størrelse. Alt er ligesom set nu. Hotellet er ikke oplagt for en børnefamilie.

 
16-10-2020

af Charlotte196 Brabrand, Danmark

Hyggeligt hotel med skøn beliggenhed

Hotellet er rigtig dejligt med en skøn beliggenhed lige ved vandet. Man kan bade via trapper i det klareste vand. Der ligger en dejlig strand 150 meter fra hotellet. Hotellet har en super hyggelig have og en dejlig pool. Der er mange solvogne og parasoller, med skøn udsigt over havet. Vi boede i en nyere dobbeltværelse som var rigtig dejlig. Maden var rigtig god og personalet var meget søde og servicemindede. Specielt Anna og Dimetri sørgede for at gæsterne havde en skøn uge.

 
26-09-2020

af bsandersen

Et lille paradis

Netop hjemkommet efter en helt fantastisk uge på Mikros Paradisos, Sivota. Hotellet er som navnet antyder “et lille paradis”, super beliggenhed og skøn fredfyldt atmosfære. Her er stille og roligt og vi nød hver morgen inden morgenmaden at tage en morgendukkert fra hotellets badebro ud i det krystalklare vand ved hotellets klippestrand. Foretrækker man sand/småsten går man blot 50 meter til venstre af en sti og man har en flot strand med restauranter og hvor der udlejes kano/kajak, SUP o.s.v. Der var altid nok liggestole til alle. Ingen musik i poolområdet. Vi var meget tilfredse med maden, som var fra buffet både morgen og aften. Et passende udvalg svarende til hotellets stjerner. Pga. Corona serverede hotelpersonalet med visir/mundbind din mad fra buffet. Man gik simpelthen rundt få af gangen og pegede /fortalte hvad man ønskede på sin tallerken. Hotellet ligger små 2 km. fra Sivota lille hyggelige centrum og nærmeste supermarked. Vi havde lejet cykler for en uge ( lejet nede i byen)og dem brugte vi som transportmiddel til og fra byen og forskellige strande. Vi cyklede også længere ture for at se området. Vi lejede også en båd en hel dag fra 10 til 18 (80 euro) plus ca. 15 i brændstof og det var simpelthen den mest fantastiske dag, da Sivota er spækket med bugte og strande med krystalklart vand, laguner, grotter osv. Vi boede i hotellets nyere bygninger, som ligger lidt op af den lille vej ned til hotelområdet og det var helt fint. Kun ca. 50 m. fra hotellets indgang og disse lejligheder ligger i en stor frodig have.Nogle gæster blev dog lidt overrasket over at disse lejligheder ikke lå direkte på hotellets område, men mest fordi rejseselskaberne ikke har gjort opmærksom på det. Men lejlighederne er super fine og af nyere dato. I forhold til rengøring, så skulle vi bare selv sige til hvornår og hvor ofte vi ønskede det, En super fin ordning, da det nogle dage var nok bare at få skiftet håndklæder. Vi kommer helt sikkert igen.

 
29-07-2020

af ElseKj

Fantastisk beliggenhed og et sandt paradis

Mikros Paradisos er intet mindre end en udsøgt perle. Beliggenheden fås ikke bedre - udsigt lige ud til en smuk bugt. Egen trappe direkte ud i havet og 50 m fra dejlig strand med gratis liggestole og små restauranter. Superflotte, store og nyrenoverede værelser beliggende omkring en olivenlund og have med smukke blomster. Højt serviceniveau og meget velholdt og rent overalt. Poolen var også ren og indbydende, og der var masser af solsenge, som ingen reserverede ved at lægge håndklæder om morgenen - utrolig dejligt! Fin morgenmad med alt, hvad man kan ønske sig. På grund af corona var aftensmaden tallerkenservering med valgfrie for- og hovedretter, som alle var meget velsmagende. Det var skønt og langt bedre end buffet. Selve Sivota-områdedet er utrolig smukt og hyggeligt og kan på det varmeste anbefales. Sejlture til de små øer i bugten er et must. Her er vandet azurblåt, så det er let at forstå, området kaldes Det græske Caribien. Det kan anbefales at leje bil fra lufthavnen i Preveza, så man er uafhængig og let kan nå flere seværdigheder lidt længere væk, fx Acheron floden, Perama grotten og Ioannina Island. Vi kommer meget gerne igen.

 
23-07-2020

af carmenpG7118KO Gedved, Danmark

En lille paradis

Mikros Paradisos er en lille familie hotel hvor ejerne og personale gør alt hvad de kan for at gøre os glade. Super flot placering. Der er en strand 50m fra hotellet og en lille badebro direkte fra hotellet. Fra restauranten og solsengene er der et fantastik udsigt til havet. Der er oliventræ og blomster over alt omkring hotellet. Hotellet er simpelthen et lille paradis. Maden er hjemmelavet og smager skønt, den er lavet med gode og friske råvarer. Pga corona, vi kan vælge mellem 2 forretter og 2-3 hovedretter til aftensmad. Jeg foretrækker at spise på den måde, da der er ikke så meget mad spild og det er bedre kvalitet, i stedet for en stor buffet med pommefritter og pizza, osv. Her får du god græsk mad. Poolen er varm og der er god plads. I Syvota kan man leje en båd og sejle til de 3 øer der er i område. Det kan varmt anbefales! Det er ligesom Caribien, så flot! Jeg vil gerne komme tilbage igen 😊