Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 107 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Omgivelserne var ikke så velholdte, som da vi var der for 2 år siden. Etableringen af en ny badebro var gået i stå, da de nåede vandet. Det ville også gøre omgivelserne mere indbydende, hvis noget så enkelt som at solvognene blev sat på plads hver dag i stedet for at stå, hvor folk havde efterladt dem.

Bekræftet køb : 2023-10-10


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-03


9 ud af 10

+
Venlig og hjælpsom personale
-
Lidt mere køkkenting på dobbelt værelserne, så som kaffemaskine, kopper og tallerkener bestik, så det også var muligheden for at lave en frokost

Bekræftet køb : 2023-10-02


5 ud af 10

+
Udsigten og stranden ved siden af.
-
Det er helt tydeligt at det er sidst på sæsonen. Personalet har mentalt lukket ned/forberedt sig på at sæsonen er slut snart og de fremstår (forståeligt nok, når man arbejder 7 dage om ugen) trætte. Maden var ikke på niveau. Blomster mv der var gået ud er ikke blevet skiftet - måske fordi sæsonen snart er ovre. Der er mindre ryddeligt/mindre “nusset om” end tidligere.

Bekræftet køb : 2023-10-02


8 ud af 10

+
Klipperne hvorfra man kunne hoppe direkte i det vidunderlige havvand fyldt med fisk
-

Bekræftet køb : 2023-10-02


7 ud af 10

+
Dejlig pool og nemt til strand
-
Billeder af værelse bl.a. vi fik ikke det vi troede

Bekræftet køb : 2023-09-26


9 ud af 10

+
Beliggenheden med direkte adgang til havet og strand. Desuden et fantastisk køkken.
-
Ingen information vedr. hvad hotellet kunne byde på f.eks dagens menu mm. Manglende orden ved solområderne. Her skulle vi ofte selv slæbe madrasser og parasoller, tømme askebæger mm.

Bekræftet køb : 2023-09-12


9 ud af 10

+
Venligt imødekommende personale
-
Problem med alger i poolen i de 2 uger vi var der.

Bekræftet køb : 2023-09-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-05


8 ud af 10

+
Værelset var nyt og lækkert, med køleskab. Lå dejlig tæt på vandet, og i gåafstand fra byen.
-
SPA del ved pool var ude af drift, ikke vedligeholdt, brugte ikke pool. Manglede badeservice, tjekkede ud kl 1100, bus til lufthavn 1850, ingen steder at klæde om.

Bekræftet køb : 2023-08-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

98 bedømmelser
Meget godt
 
59
Godt
 
28
Middel
 
7
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

15-09-2023

af 868birgittej

Skønt hotel

Sikke en uge på dette dejlige hotel. En perfekt placering 100 meter fra strand og en smuk have. Pool med udsigt over havet. Det venligste personale, der vil gøre din ferie til den bedste. Byen kan snildt nåes med taxa eller en rask gå tur på ca 30 min.

 
09-05-2023

af Clausand77 Frederikshavn, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel som ligger i meget rolige omgivelser. Værelserne er ok, det er lidt svært at indstille bruseren i badet, der er ikke termostat. Køkkenet er godt og billigt, morgenmaden er god og aftensmaden er 4 retter til 15 €, hvilket må siges at være rigtigt billigt. Hotellet ligger 2 minutters gang fra den største strand i Sivota, det er også muligt at bade i havet fra hotellet, der er en badebro fra klipperne og det fungerer fint. Der er en halv times gang ind til byen, det skal man lige være klar over!

 
11-09-2021

af mettefrost1 København, Danmark

Dejligt hotel med smuk beliggenhed, dog er byen meget lille og for langt væk.

Hyggeligt lille hotel i rolige og smukke omgivelser. Både pool og stranden var super lækker med servering af mad og drikkevarer fra forskellige restauranter. Hotellets egen restaurant er dog ikke særlig god og morgenmaden var så kedelig, at vi de sidste dage ikke engang gad spise morgenmad på hotellet. Der flyver hvepse rundt over det hele omkring en og sidder på buffetens mad. Lidt ulækkert og umuligt at spise med fem hvepse sværmende omkring dig og sidder på din mad. Det er dog selvfølgelig svært for hotellet at gøre noget ved. Generelt skuffet over maden som ellers var rost meget på tripadvisor. Tjenerne var søde, men meget dårlige til engelsk, så der skete misforståelser ofte. Da vi ankom fik vi et værelse med en utrolig kedelig udsigt direkte ned i en gård og hverken haven eller vand kunne ses. Efter dialog med hotellet fik vi anvist et andet værelse med terrasse og udsigt til den grønne have. Tak til hotellet for den venlighed. Vær opmærksom på, at alle Apollos værelser på stedet er dem uden udsigt, selvom det fremstår anderledes i deres beskrivelser. Vi havde nogle rigtig dejlige dage. Største minus er afstanden til byen, som vi selvfølgelig var bekendt med på forhånd, men ikke vidste, at turen på gåben er kedelig og farlig, da man skal gå langs smalle veje i vejkanten med biler, der kommer hurtigt om hjørnet. Vi tog derfor taxa hver aften. Byen er meget lille og efter en uge blev den for lille til vores smag. Hyggelige og gode restauranter findes langs havnen. Vi var også en aften i Parga, hvilket kan anbefales at prøve. Derudover lejede vi båd en hel dag og sejlede selv rundt. Det var helt fantastisk. Vi gav 120 euros, men det var alle pengene værd. Båd skal reserveres på havnen i forvejen, gerne dagen før. Generelt et dejligt ophold med fantastisk vejr 6/7 dage, men vi kommer ikke igen grundet byens beskedne størrelse. Alt er ligesom set nu. Hotellet er ikke oplagt for en børnefamilie.

 
16-10-2020

af Charlotte196 Brabrand, Danmark

Hyggeligt hotel med skøn beliggenhed

Hotellet er rigtig dejligt med en skøn beliggenhed lige ved vandet. Man kan bade via trapper i det klareste vand. Der ligger en dejlig strand 150 meter fra hotellet. Hotellet har en super hyggelig have og en dejlig pool. Der er mange solvogne og parasoller, med skøn udsigt over havet. Vi boede i en nyere dobbeltværelse som var rigtig dejlig. Maden var rigtig god og personalet var meget søde og servicemindede. Specielt Anna og Dimetri sørgede for at gæsterne havde en skøn uge.

 
26-09-2020

af bsandersen

Et lille paradis

Netop hjemkommet efter en helt fantastisk uge på Mikros Paradisos, Sivota. Hotellet er som navnet antyder “et lille paradis”, super beliggenhed og skøn fredfyldt atmosfære. Her er stille og roligt og vi nød hver morgen inden morgenmaden at tage en morgendukkert fra hotellets badebro ud i det krystalklare vand ved hotellets klippestrand. Foretrækker man sand/småsten går man blot 50 meter til venstre af en sti og man har en flot strand med restauranter og hvor der udlejes kano/kajak, SUP o.s.v. Der var altid nok liggestole til alle. Ingen musik i poolområdet. Vi var meget tilfredse med maden, som var fra buffet både morgen og aften. Et passende udvalg svarende til hotellets stjerner. Pga. Corona serverede hotelpersonalet med visir/mundbind din mad fra buffet. Man gik simpelthen rundt få af gangen og pegede /fortalte hvad man ønskede på sin tallerken. Hotellet ligger små 2 km. fra Sivota lille hyggelige centrum og nærmeste supermarked. Vi havde lejet cykler for en uge ( lejet nede i byen)og dem brugte vi som transportmiddel til og fra byen og forskellige strande. Vi cyklede også længere ture for at se området. Vi lejede også en båd en hel dag fra 10 til 18 (80 euro) plus ca. 15 i brændstof og det var simpelthen den mest fantastiske dag, da Sivota er spækket med bugte og strande med krystalklart vand, laguner, grotter osv. Vi boede i hotellets nyere bygninger, som ligger lidt op af den lille vej ned til hotelområdet og det var helt fint. Kun ca. 50 m. fra hotellets indgang og disse lejligheder ligger i en stor frodig have.Nogle gæster blev dog lidt overrasket over at disse lejligheder ikke lå direkte på hotellets område, men mest fordi rejseselskaberne ikke har gjort opmærksom på det. Men lejlighederne er super fine og af nyere dato. I forhold til rengøring, så skulle vi bare selv sige til hvornår og hvor ofte vi ønskede det, En super fin ordning, da det nogle dage var nok bare at få skiftet håndklæder. Vi kommer helt sikkert igen.