Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 51 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Servicen, beliggenheden og udsigten
-

Bekræftet køb : 2023-09-16


9 ud af 10

+
Søde hjælpsomme ansatte. Fin rengøring
-

Bekræftet køb : 2023-08-19


8 ud af 10

+
Beliggenhed, god udsigt og morgenmaden
-
Lille smule slidt.

Bekræftet køb : 2023-07-29


4 ud af 10

+
Deres internet
-
Vi fik igen et værelse ud til en baggård, man kunne ikke sidde på terrassen da personalet stod og røg lige til højre for vores terrasse. Vi bad om at få et andet værelse allerede den første dag da jeg har allergi mod cigaretrøg. Hotellet sagde at der ikke var et andet værelse da de var fuldt booket. Vi kontaktede en guide (Stina) som prøvede at kontakte hotellet, vi kunne godt få en opgradering mod en merbetaling på ca € 30 pr nat hvilket snarer til ca kr 1500,- ialt. Det var vi ikke interesseret i og det viste sig jo så at hotellet ikke var fuldt booket hvis de kunne opgradere os mod betaling. De ønskede så ikke at vi blev tilfredse gæster. Vores værelse lå meget tæt på receptionen og hver morgen når personalet mødte ind kunne man høre dem snakke og trampe op og ned ad gange og trapper fra kl ca 5:20 Uden hensyntagen til gæster.

Bekræftet køb : 2023-05-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

253 bedømmelser
Meget godt
 
81
Godt
 
89
Middel
 
44
Mindre godt
 
23
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

24-09-2013

af Bjarke R Hasselager, Danmark

Tæt på stranden

Hotellet ligger ca midt i Kamari by, og bogstavligt talt få skridt fra stranden. Vi havde et værelset mod vandet, og en super god udsigt. Værelserne er enkle og rene. Men gamle og simple. Bruseren virker lidt on/off i forhold til varmt koldt vand, og badeværelset bar generelt præg af at være gammelt og slidt. Sengene var ok, og det var fint med et lille køleskab og A/C på værelset. Poolen var ok, selvom der ikke var så meget plads omkring den. Dog var der dog generelt god plads overalt da vi var der i September -uden for højsæson. Hotellet er fint generelt, og personalet er meget flinke. Man bor tæt på alt, og der er lidt lyd fra gaderne og de omkring liggende resturanter. Det er dog ikke noget voldsomt, og der er ingen højtspillende barer. Der er internet dækning omkring receptionen, og lidt udenfor. Selvom det var meget ustabilt -dog vist generelt bare øens tilslutning. Så vidt vi fandt ud af, var der ikke gratis liggestole på stranden til dette hotel -andre havde vist. Men de koster mellem 5-10€ alt efter hvor på stranden.

 
25-06-2012

af Per S Væggerløse, Danmark

Sommer 2012

Hotellet har en megen central placering i Kamari by, tæt på de bedste spisesteder, og alligevel i rolige omgivelser. Smilende og venligt personale, i reception, og ved morgen buffet. Rengøring og morgen buffet absolut godkendt. Det ville dog klæde hotellet, hvis chefen på hotellet, var ligeså venlig og kunne hilse, som resten af personalet.

 
04-11-2023

af 657knutd Lillehammer, Norge

Ligg unna!

Arrogant personale hvis du klager. AC på flere rom virker ikke. Lyver til Apollo som er reiseoperatør og sier alt er i orden. Apollo gjør ingen ting med klager. 27 grader på rommet som laveste temperatur. Første natt ble vi henvist til et bakgårdsrom. Dobbeltbooking. Vi bestilte rom med utsikt mot havet Lukter kloakk på badet. Har løst det med mye papir over slukene og fylt de med vann. Ligg unna dette hotellet. Apollo også.

 
13-10-2023

af luisella_novelli Asti, Italien

Benino

Bellissima reception e l'ingresso con piscine curate. Purtroppo la camera assegnata a noi non era confortevole anche se aveva la vista mare. Personale distratto e poco accogliente. Colazione sotto la media. Non è un quattro stelle!!!

 
01-09-2023

af Inspire61665775498

Non bene anzi malissimo

Direi più che un hotel una semplice pensione...camera maleodorante...aria condizionata rumorosissima...solo ottima la posizione...piscina con lettini quasi sempre in ombra...se volete spiaggia dovete pagare 20 euro al giorno....colazione un disastro...non preparano neanche i tavoli con stoviglie....direi non consigliabile