Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

227 bedømmelser
Meget godt
 
143
Godt
 
66
Middel
 
15
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

23-09-2017

af Hanne B Roskilde, Danmark

Fantastisk lejlighedshotel i byens absolutte centrum

Dette lejlighedskompleks er bare så dejligt. Det ejes af en familie, hvor alle er beskæftiget samt derudover flere rengøringsdamer og køkkenpersonale. Det er så hyggeligt et sted og de gør alt for at vi skal føle os godt tilpas.

 
28-08-2017

af Ursula R

Super hyggeligt

Super hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed nær stranden og strandpromenaden. Rummelig og godt indrettet lejlighed. Der var super rent og personalet var meget serviceminded. Et hotel hvor man føler sig meget velkommen. Der var inkluderet morgenmad - og den var over alt forventning. Kan helt klart anbefale hotellet, beliggenheden og Øen Santorini. Vi havde en fantastisk ferie.

 
25-06-2017

af ClausP135 Fyn

Super hyggeligt hotel

Tilbage i kolde Danmark er det trods alt meget rart at tænke tilbage på en uge på fantastisk hyggelige polydefkis. Alt var godt. Meget rene værelser med en god placering til poolen, hvilket jeg kun kan anbefale. Super lækker morgenmad og altid smilende personale, ikke mindst Makki i poolbaren. Men alt personalet var i godt humør og smilende. Absolut et anbefalelsesværdigt hotel.

 
18-09-2016

af Hanne B Roskilde, Danmark

Endnu en fantastisk ferie på dette dejlige lejlighedshotel

Vi er netop kommet hjem efter 3 uger på dette lejlighedshotel (for 2. gang her), og kan varmt anbefale det. Vi kommer helt klart tilbage til næste år. Der er en fantastisk dejlig stemning her, og så er der fantastiske omgivelser med have og masser af blomster. En fornøjelse at være her

 
02-09-2016

af easydrivedk Roskilde, Danmark

Hyggeligt lejlighedsområde

Super hyggeligt område med lækker morgenmad, flot swimmingpool område og god service. Storsmilende personale overalt og transportservice når vi skulle på "udflugt". Det er ikke sidste gang vi kommer her.