Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 75 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


3 ud af 10

+
placeringen lige ud til stranden
-
Størrelse på værelset og maden var langt under forventet niveau og da jeg sendte mad retur jeg mente ikke var god nok fik jeg ingen respons og vi endte med at gå uden at spise færdig, så vi gik ud og spiste på lokal restaurant

Bekræftet køb : 2024-06-08


8 ud af 10

+
At få værelse nr..42 ì stedet for nr.18
-

Bekræftet køb : 2024-06-08


8 ud af 10

+
Beliggenheden, pool området
-
Værelset var så lille at man dårligt kunne gå rundt om sengen. Det lignede på ingen måde det billede Apollo viste på deres hjemmeside. Der var MEGET lydt, man kunne høre alt, både udefra og fra gangen hvor værelset lå. Fik forstyrret vores nattesøvn hver eneste nat.

Bekræftet køb : 2024-06-01


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-01


8 ud af 10

+
-
Troede værelset var større..

Bekræftet køb : 2024-05-25


9 ud af 10

+
Skøn beliggenhed og udsigt som kunne nydes udenfor ved morgenmaden, h or der også var et stort udvalg. Dejligt med gratis brug af liggestole og parasoller ved stranden. Hyggelig atmosfære på hotellet om aftenen ved poolen og sødt og imødekommende personale💙
-

Bekræftet køb : 2024-05-25


8 ud af 10

+
Beliggenheden direkte på strandpromenaden
-
Bedre Wifi dækning på værelset

Bekræftet køb : 2023-10-07


9 ud af 10

+
Deres service og venlighed
-

Bekræftet køb : 2023-07-29


8 ud af 10

+
Placeringen
-
Der var alt for meget larm på hotelværelset (køleskab + ventilationssystem som vi boede lige ved siden af). Derudover var sengen til den lille side. Poolen var stor, og OK med liggestole - Dog var det en lille problem at gæster lagde håndklæder tidligt om morgen for at reservere uden konsekvens - Vi så gerne at disse blev fjernet. Derudover blev alt badetøj, som var hvidt, farvet gult af poolen, hvilket ikke er i orden.

Bekræftet køb : 2023-07-15


9 ud af 10

+
Hotellet ligger lige ned til vandet. Tæt på restauranter og shopping. Stort udvalg af morgenmad. Effektiv og venlig service af alt personale.
-
Meget lidt plads i brusebadet og en del larm til langt ud på natten, fra gæster i baren ved poolen

Bekræftet køb : 2023-06-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

962 bedømmelser
Meget godt
 
367
Godt
 
383
Middel
 
137
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

28-06-2022

af jmkslg Slagelse, Danmark

God beliggenhed - alt i alt en dejlig oplevelse

Hotellet ligger lige ud til promenaden som emmer af liv - og er fylde med dejlige spisesteder og små hyggelige butikker. Hotellet har en dejlig stor pool og et imødekommende personale. Morgenmaden var ikke så varieret, men udvalget var ganske fint - æg (i flere variationer), bacon, pølser, brød, frugt, youghurt m.m. Hvis vi skal retur til Kamari, vil det her hotel bestemt være en mulighed. :-)

 
27-07-2015

af maggieThy Thy

Dejligt hotel

vi havde booket et værelse til 2-3 personer og havde god plads på værelset. Vi havde en god balkon, der fik skygge fra et træ. Rengøringen var fin. Hotellet var meget roligt. Morgenmaden havde et stort udvalg og havde også altid en del varme retter. Det var dejligt at kunne sidde udenfor i skygge med udsigt til pool og hav. Personalet i restauranten var meget venlige. Vi fandt også personalet i receptionen meget hjælpsomme, og rengøringspersonalet hilste altid når man mødte dem. Poolen var dejligt stor og der var mange liggestole, og lige på den anden side af vejen lå stranden, hvor man som hotelgæst havde gratis liggestole og parasol. Simon, der servicerede gæsterne på stranden med mad og drikke var god til at hygge om gæsterne skabe en god atmosfære.

 
24-07-2010

af DoritA4

Super beliggenhed

Skønt hotel med stor swimmingpool og lækker morgenmadsbuffet, som kunne indtages på terrasse med palmer og med udsigt ud over vandet. Desuden lækker poolbar lige ud til strandpromenaden.

 
23-07-2010

af patricialichfield lichfield

Fryd for en enlig rejsende

Efter at have læst anmeldelserne var jeg lige ved at aflyse --- gudskelov gjorde jeg det ikke. Et vidunderligt venligt hotel, lige fra de unge rengøringsdamer ved poolen til manageren, alle var der for at sikre, at din ferie forløb uden problemer. Jeg er en ældre enlig rejsende og fandt hotellet fremragende, og poolen var dejlig - aldrig mange mennesker i den og så mange solsenge, at du havde frit valg - skygge/sol eller lidt af begge dele. Servicen fra poolbaren var altid med et smil og hurtig. Jeg spiste kun på hotellet en aften og fandt maden mere end tilfredsstillende - morgenmad hver dag var god med et ganske godt udvalg og te og kaffe og juice i overflod, også isvand hvis du ønskede det.

 
25-05-2024

af eleonora c

Top

Siamo da poco stati al Kamari beach resort e devo dire che tutto è andato meglio delle nostre aspettative! Lo staff è eccellente e si è occupato del nostro soggiorno dall’inizio alla fine, la piscina è pulita e la vista è a dir poco spettacolare! Grazie a tutti per il meraviglioso soggiorno! Non potevamo chiedere di meglio