1-værelses lejlighed

1-værelses lejlighed med balkon eller balkon i stueplan. Lejlighederne renoveres til sommer 2024. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi (hastighed varierer) og aircondition. Deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder i etage med balkon. Lejlighederne renoveres i sommeren 2025. I stueplan er der minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr samt badeværelse med bruser og toilet. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Ovenpå hemsen er en dobbeltseng. Gratis wifi (varierende hastighed) og aircondition. I nogle lejligheder er der aircondition på begge etager og i nogle kun i én etage. Deponering mod betaling. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan. Lejlighederne renoveres til sommeren 2024. Et soveværelse med dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Ekstra opredninger i to enkeltsenge eller i køjeseng. Gratis wifi (hastighed varierer) og aircondition. Deponering mod betaling. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon og pooludsigt eller balkon i stueplan med pooludsigt. To soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng i det ene soveværelse og to enkeltsenge i det andet eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi (hastighed varierer) og aircondition. I nogle lejligheder er der ikke aircondition i alle værelser. Deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 4 personer eller 4-5 personer.