1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Sengene har en ekstra sengemadras. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 18 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder i etage med balkon. På entréetagen er der soveværelse med dobbeltseng kombineret med minikøkken. Ovenpå er der hems med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Åben planløsning mellem etagerne. Der er ekstra madrasser til sengene. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon. Et soveværelse og en kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i to enkeltsenge. Sengene har ekstra madrasser. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med balkon. På entréetagen er der soveværelse med dobbeltseng kombineret med minikøkken. Ovenpå er der hems med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Åben planløsning mellem etagerne. Ekstra sengemadras på sengene. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.