Bedømmelse af St James's

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 394 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Hotellet lå rigtig godt til vores behov og der var altid plads både ved poolen og på stranden. Det var også et stort plus, at der var volleyball bane. Hotellets størrelse var perfekt - ikke for småt og ikke for stort.
-
-

Bekræftet køb : 2021-07-22


7 ud af 10

+
Fint hotel med lejligheder, der har hvad man forventer, og ikke meget mere derudover. Rigtig fin placering ud mod stranden og i en by med masser af muligheder for spisning, indkøb og forlystelser. God aircondition på værelset. Fint med let rengøring/oprydning på værelset næsten dagligt. Fin balkon på værelset. Fint poolområde. Rigtig fin hotelrestaurant/-bar med streetfood-lignende mad til gode priser. Hvis man gerne bare vil på charter og hænge ud ved poolen og poolbaren og ud at spise, så er dette hotel og denne by et fint bud. Vi nød, at vi havde lejet en bil hele ferieugen, så vi også kunne køre ture til fx gode sandstrande og op i bjergene eller bare på småindkøb - men man kan sagtens klare sig uden bil eller leje bil på dagsbasis ved et lokalt biludlejningskontor. Fint, at vi kunne parkere vores lejede bil lige foran hotellet. Vi oplevede i øvrigt ingen problemer med larm fra poolbaren, som andre skriver. Og vi var rigtig meget ved poolen formiddag og eftermiddag.
-
Det var helt fint til prisen (vi gav ca 12.000 kr. for to voksne og 1 barn i 2-værelses lejlighed uden udsigt en uge midt i juli fra Billund), men af øvrige ønsker kan nævnes følgende: Der er ingen ovn i minikøkkenet og meget sparsomt med køkkenudstyr, så vi droppede helt selv at lave aftensmad og brugte kun køkkenet til let morgenmad eller frokost. Der var ikke varmt vand i badet om morgenen, og der var ikke koldt vand i badet midt på dagen. Der var ingen wifi på værelset. Vores hotellejlighed (med separat soveværelse) var pladsmæssigt dårligt udnyttet med meget lille spiseplads og ikke noget sofaområde, men bare en enkeltseng midt i det hele. Desværre ikke det mest hyggelige sted at tilbringe den varme middagsstund. Kunne godt bruge et lille tørrestativ på balkonen. Morgenmadsbuffeten var ikke meget værd med ringe råvarer og kedeligt udvalg. Vi havde heldigvis ikke tilkøbt morgenmad hjemmefra, men købte bare en enkelt morgen for 8 euro pr. person - det var rigeligt.

Bekræftet køb : 2021-07-21


8 ud af 10

+
Passende størrelse og meget hyggeligt
-
Et ur ved poolen, så man kan se hvad klokken er.

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
Kæmpe to værelses lejlighed med to soveværelser, to badeværelser og to balkoner den ene med super havudsigt
-
Intet

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-18


8 ud af 10

+
At der er aircondition og wifi (selvom langsom)
-
At der ikke kan spiles musik på tresse fra mobil telefon og at dem der kommer på et Apollo hotel er fra et nordisk land vi fik græske naboer med larm øv

Bekræftet køb : 2021-07-18


10 ud af 10

+
Super flot udsigt fra værelset, god service og tæt på vandet.
-
Alles pas lå bare fremme ved nøgleudlevering i recep. Og der sad ikke altid nogen, så de kunne nemt være blevet taget, det var lidt usikkert.

Bekræftet køb : 2021-07-18


8 ud af 10

+
Personal, Pool, rengøring
-
Standart udstyr på på det lejet vær. og fryseren havde en låge, så is ikke smeltet. Men Apollo havde hellere ikke skrevet der var fryser, men det mangler de også skrive om andre hoteller, såå

Bekræftet køb : 2021-07-18


8 ud af 10

+
-
Vi var meget glade for selve hotellet. MEN der var et kæmpe problem med høj musik fra snack baren. Vi påpegede det dernede og i en dag var musikken dæmpet. Dagen efter var der fortsat høj musik, h koket betød at man ikke kunne ligge ved poolen eller have lyst til at spise deres ellers lækre mad. Vi oplevede, at vi blev nødt til at tage væk, selv om vi mest havde lyst til at blive. Selve hotellet var så fint og super service. Men snack baren er ødelægger idyllen med den høje, technomusik. Vi ved ikke, hvem der sætter pris på det. Det stemmer slet ikke overens med hotellets profil.

Bekræftet køb : 2021-07-15


10 ud af 10

+
Værelserne, pool
-
Første 2 dage var der kun hvid toastbrød. Mere varierede brød

Bekræftet køb : 2021-07-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

111 bedømmelser
Meget godt
 
52
Godt
 
39
Middel
 
17
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

22-07-2021

Indlæg af 364christopherb Århus, Danmark

Fint charterhotel

Fint hotel, der har hvad man forventer, og ikke mere. Fin placering ud mod stranden og i en by med gode muligheder for spisning, indkøb og forlystelser. God aircondition på værelset. Fint med let rengøring/oprydning på værelset næsten dagligt. Fin balkon på værelset. Fint poolområde. Rigtig fin pool-snackbar med streetfood-lignende mad til gode priser. Hvis man gerne bare vil på charter og hænge ud ved poolen og poolbaren og ud at spise, så er dette hotel og denne by et fint bud. Fint, at vi kunne parkere vores lejede bil lige foran hotellet. Det var helt fint til prisen (vi gav ca 12.000 kr. for to voksne og 1 barn i 2-værelses lejlighed uden udsigt en uge midt i juli fra Billund), men af øvrige ønsker kan nævnes: Der er ingen ovn i minikøkkenet og meget sparsomt med køkkenudstyr, så vi droppede helt selv at lave mad. Der var ikke varmt vand i badet om morgenen, og der var ikke koldt vand i badet midt på dagen. Der var ingen wifi på værelset. Vores hotellejlighed (med separat soveværelse) var pladsmæssigt dårligt udnyttet med meget lille spiseplads og ikke noget rigtig sofaområde, men bare en enkeltseng midt i det hele. Desværre ikke det mest hyggelige sted at tilbringe den varme middagsstund. Kunne godt bruge et lille tørrestativ på balkonen. Morgenmadsbuffeten var ikke meget værd med ringe råvarer og kedeligt udvalg. Vi havde heldigvis ikke tilkøbt morgenmad hjemmefra, men købte bare en enkelt morgen for 8 euro pr. person - det var rigeligt.

 
19-05-2021

Indlæg af Theahusen

Den perfekte rejse til Grækenland

Vi besøgte stedet i Juni 2019, og min mand og jeg er fuldstændig enige om at hotellet var et af de bedste vi har besøgt! Maden på restauranten var fantastisk! ( Her kan vi anbefale deres gyros! ), udsigten direkte til stranden og hotellernes som er fyldt med flotte blomster mm, deres drinks smagte himmelsk.. Og det vigtigste af det hele - Deres altid mega venlige og smilende service! Receptionisterne havde altid lyst til at dele en historie ud, eller svare på spørgsmål med et smil i øjet. Selv da vi skulle hjem, stod en af de ansatte og vinkede farvel og sendte os godt af sted. Vi kan varmt anbefale stedet! Vær dog opmærksom på, at byen er lidt væk fra centrum, så her anbefales det at leje en bil, men det er også super nemt at få ordnet uden problemer Alt i alt 5/5 stjerner! Vi kommer meget gerne igen!

 
29-08-2020

Indlæg af LoneM1307 Ishøj, Danmark

Super lækkert, hyggeligt lille hotel

Lige fra ankomsten får man indtrykket af et hotel hvor der er styr på tingene. Hotellet er i top stand, hotellets personale og dermed serviceniveauet er også i top. Det er korrekt, at man på charterhotellet ikke må anvende deres håndklæder ved poolen, ligesom der heller ikke stilles sulfo, viskestykke, karklud mv. til rådighed på værelset. Dette må være indlysende for enhver, der vælger at bo på et hotel hvor værelserne er indrettet som “studios”. Skulle man være uheldig at glemme sit håndklæde hjemme, så kan man i de mange supermarkeder købe for billige penge, så ingen behøver at “lufttørre”. De mange supermarkeder ligger på hovedgaden få min. gang fra hotellet. (Læs evt. anmeldelse fra “Lars” længere nede - Hans besøg var i August 20 - og han var tydeligvis uforberedt på sit ophold). Der er ingen hold i hans kritik af dette hotel. Selve hotellet fremstår som yderst velholdt, det ligger tæt på stranden og ligger dejligt ugenert i forhold til lokal trafik. Under covid-19 var nabohotellet lukket, så jeg kan desværre ikke kommentere på larm fra andre hoteller. Yderligere er der rigelig med poolstole/solsenge og der er derfor ingen kamp om disse. Ligeledes er det heller ikke nødvendigt at “spærre” solsenge fra tidlig morgen. Gæsterne respekterer indbyrdes, at har man først valgt en solseng, så er denne “reserveret” til en for resten af opholdet. Det har været et super lækkert ophold og jeg kommer meget gerne tilbage hertil en anden gang. Ligeledes vil jeg heller ikke have problemer med at anbefale dette hotel til andre.

 
27-08-2020

Indlæg af LeneLundP Tureby, denmark

Trygt og godt

Dette dejlige hotel er rammen for en skøn ferie. her bliver passet på os her i august 2020. Tag trygt hertil og nyd dejlig mad og søde tjenere. Især Lukas som laver lidt sjov, men altid har sit mundvand på selv om det er svedende varmt😎

 
23-08-2020

Indlæg af annasofies2020

Så fint hotel til pengene

Meget fine værelser, god service, god pool med udsigt ud til stranden. Maden var fin og til at betale. Hotellet ligger tæt på Lindos som er et visit hver. Alt i alt et virkelig godt hotel for pengene, og som overraskede meget positivt.