Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 221 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
God mad og service på restauranten.
-
Der blev ikke håndhævet at man ikke måtte reservere liggestole ved poolen. Selv om vi kom når poolen åbnede kl 10 var der håndklæder på ALLE stolene, til trods for der ingen mennesker var, så vi måtte sidde i baren.

Bekræftet køb : 2024-07-15


7 ud af 10

+
Vores værelse havde smuk havudsigt
-
Maden levede ikke op til forventningerne. Isen var altid smeltet selv nede i køledisken. Sodavanden smagte af saftevand og maden kunne vi virkelig ikke lide. Og vi er bestemt ikke kræsne

Bekræftet køb : 2024-07-10


7 ud af 10

+
Beliggenheden ift. strand, udmærket poolområde, venligt personale
-
Meget larm og høj musik til sent hver aften - måske mere hensyn til børnefamilier. Opsyn ved poolen - vi oplevede nogle teenagedrenge som var virkelig ubehagelige mod folk i poolen. Det havde været rart med noget opsyn som der var ved det andet poolområde ved hovedhotellet.

Bekræftet køb : 2024-07-10


8 ud af 10

+
Rengøringen
-

Bekræftet køb : 2024-07-10


8 ud af 10

+
Flere poolområder, tæt på strand og by, dejlig og varierende mad
-
Vi ankom 15 min før baren lukkede og havde all inklusive. Han var ved at lukke ned i baren før tid men ville ikke give os drikkevarer. Selvom vi lige var landet og intet havde at drikke. I køleskabet var heller ingenting så vi måtte gå ned i byen om natten med to små børn og lede efter et åbent sted så vi kunne få drikkevarer. Vores hotelværelse var det dårligst placerede på hele hotellet med udsigt ud i en hæk

Bekræftet køb : 2024-07-01


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-30


6 ud af 10

+
Udvalget af pools. Børnevenligheden (shows og personale).
-
Entertainment-personalet var franske og alt skulle siges både på fransk og engelsk. Det dræbte fuldstændig den stemning de selv prøvede at bygge op. Derudover var deres engelske svært at forstå med den tykke franske accent. Noget af det trykte information om aktiviteter var ligeledes på fransk og dermed ikke specielt anvendeligt for os. De shows der var om aftenen var gode, men det kunne have været rart at vide lidt mere om hvad det var for nogle shows, så man kunne planlægge sine aftener. Det eneste information der var om dem, var en plakat med navnet på gruppen/showet. Derfor var det nogle gange svært at vide om det var for børn eller ej, eller om det var en genre for os.

Bekræftet køb : 2024-06-16


10 ud af 10

+
Gode faciliteter. Pænt og rent. Mange aktiviteter for både børn og voksne.
-

Bekræftet køb : 2024-06-10


8 ud af 10

+
-
Dyrt i bar/restaurant, cappucinoen meget lille, poolen lukkede kl 18, man skulle betale for pool håndklæder.

Bekræftet køb : 2024-06-10


9 ud af 10

+
Personalet
-
Aftensmaden kunne godt være mere varierende.

Bekræftet køb : 2024-06-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

1613 bedømmelser
Meget godt
 
705
Godt
 
578
Middel
 
215
Mindre godt
 
67
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

07-08-2023

af Dorte R

Rigtig venlig personale på hotellet

Et rigtig dejligt hotel, med meget venlige og serviceminded personale i receptionen. De gør alt for at man får en dejlig ferie. Servicen var virkelig god! Rengøringen var også i orden. Hele dagen og til sent om aftenen, er der rengøringspersonale, der gør rent og vasker gulve overalt. Personalet i restauranterne var også meget venlige, og kom med det samme rundt til bordene for at høre, hvad vi ønskede at drikke (all inklusive). Aktiviteterne ved pool og stand var sjovt ! I starten manglede der aktiviteter til de 11 - 15 årlige. De fik at vide, at de var for store til at deltage i børneaktiviteter og for små til at deltage i voksenaktiviteter - eksempelvis vandpolo og volleyball, men ca. midt i ferien blev der arrangeret vandpolo og volleyball for den aldersgruppe også. Vi kommer helt sikkert igen til samme hotel !

 
06-08-2023

af O9021XFmichaeln Helsingør, Danmark

Dejligt familiehotel med sjove aktiviteter

Hyggeligt og familievenligst hotel. Dejlig pool og strand. Servicemindet personale og god animation. Vandpolo er rigtig sjovt i poolen for voksne. Der er gået helt konkurrence i den. Mangler den sidste stjerne da der er en ventilator hos naboen som kan virker støjende i børneområdet. Ellers et anbefalelsesværdigt hotel.

 
30-07-2023

af mikkelines2017 Horsens, Danmark

Godt hotel for alle aldre

Dejligt sted for alle aldre. Der er mulighed for både at ligge ved adults only pool, eller ved en af de to andre poolområder hvor der er flere børn og mere gang i den. Det eneste der kan være et minus er at der flyver fly henover hotellet rimelig tit, og det kan larme lidt. Alt i alt et dejligt hotel, med professionelt personale og god underholdning.

 
13-07-2023

af Benjamin B Lynge, Danmark

Lækkert hotel med god beliggenhed

Lækkert hotel med gode faciliteter. Fint beliggende direkte ved stranden, som dog har mange sten. Gode muligheder for mad og drikke i de forskellige restauranter og poolbare. Super lækkert med room service. Vi havde en suite med havudsigt, som var helt fantastik med udsigten hvor solen går ned. Hotellet kan klart anbefales

 
23-06-2023

af stineglasdam

Skønt sted!

Skønt hotel, rengøring i top, også ved poolområdet. Vi boede på Garden Wing, og her var så skønt, at vi slet ikke brugte poolen på den anden side. Hverken fly eller musik generede os, tværtimod. Underholdningen var et morsomt input, som kun gjorde folk i godt humør.