Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 133 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Kender sea melody fra tidligere rejser og ved at det ligger godt i forhold til strand og rolige beliggenhed
-
Evt lidt bedre liggestole ved poolen, men vi brugte nu mest stranden. Godt udvalg af morgenmad men meget kedeligt brød,

Bekræftet køb : 2023-10-04


10 ud af 10

+
Rigtig god lejlighed, samt beliggenhed. Dejligt personale, var utrolig imødekommende. Man føler sig velkommen til Sea Melody.
-

Bekræftet køb : 2023-10-04


8 ud af 10

+
Personalet Maden Roen på hotellet Ledige solstole hver dag
-
Rengøring Poolen manglede rengøring

Bekræftet køb : 2023-10-04


9 ud af 10

+
Roligt område, venligt personale ,store værelser
-
Få styr på naboens 3 hunde

Bekræftet køb : 2023-10-02


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-27


10 ud af 10

+
Go plads ved poolen Go mad Dejlig personale
-

Bekræftet køb : 2023-09-25


10 ud af 10

+
Maria vores housekeeper var fantastisk, og alt personale meget venligt og dygtige, og et stort plus at de talte godt engelsk og var meget hjælpsomme.
-
Hotellets ansatte var bestemt meget hjælpsomme. Der er en meget stor forbedring i kunne foretage og det er ved indgangen til Buffeten og morgenmad - på venstre side er der en højdeforske, som bevirker at jeg selv faldt og slog mig og har også hjulpet en anden dame der også faldt og slog sig. DET er meget nødvendigt at få rettet. Med venlig hilsen, Lolli Fleury

Bekræftet køb : 2023-09-24


7 ud af 10

+
Hotellet bære præg af, at det er meget slidt, hårtørrer faldt fra hinanden da man tog den, ingen tryk på vandet i bruseren, mange fliser knækket eller løse rundt i området, liggestol slidt, pool bunden trængte til en rengøring, og der voksede grønt græs ud af afløb!
-
Bedre vedligehold, nye liggestole. Morgenmad: vafler og pandekager smagsløse, lavet af samme dej, tørre og smagte af mel. P.S. Jeg godt klar over at personale har meget travlt og er meget presset.

Bekræftet køb : 2023-09-20


8 ud af 10

+
Udsigten fra værelset og roen på hotellet og ved pool
-
Småting som en bedre/nyere bruseholder på badeværelset. Det ville være rart med noget flydende sæbe til kroppen når man skulle i bad. En lidt blødere hovedpude.

Bekræftet køb : 2023-09-06


10 ud af 10

+
At vende hjem til “sommerhuset”
-
Intet

Bekræftet køb : 2023-09-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

229 bedømmelser
Meget godt
 
95
Godt
 
79
Middel
 
44
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

06-09-2023

af Jacob M Langeskov, Danmark

Fornuftigt hotel. Mangler bare det sidste, for at oplevelsen er 100% pengene vær.

Sødt personale. rene og rummelige lejligheder. Meget venligt og imødekommende, og meget hjælpsomme. Rengøring, var i særklasse. Senge og badeværelse blev ordnet hver dag, askebæger på balkonen tømt. Morgenmaden er faktisk ok, men de kan ikke skaffe en brød kniv. Så man sidder og saver, sine rundstykker over med smørkniv. De løb tør for jordbær marmelade søndag morgen, og tirsdag da vi skulle hjem, havde de stadig ikke fået noget. Hotel skatten er €20 for en uge, lidt i den høje ende, da hotellet ikke lever op til de 4 stjerner, de selv klassificere sig selv om. Det var ingen shampoo eller anden sæbe på værelset, til vaske sig i. Men det allerværste, er at ALLE fly, som skulle lande på Rhodos, gik ned over pool området. Det var en forfærdelig larm, ca hver 15 min. Solvogne kunne osse godt klare en opdradering. De var godt lasset i stoffet, og dem i plastik, bøjede for meget, i den varme. Poolen, er meget dyb. 2,35 til bunden, på 80% af arealet. Har man unger med, skal man være rigtig opmærksom. Vil man veje sin kuffert, inden afrejse, skal man betale €1 pr kuffert i lobbyen.

 
02-10-2022

af sofiek916

Perfekt familiehotel

Vi tilbragte en uge på Sea Melody. 2 voksne og 2 børn på 1,5 år og 4,5 år. Vi blev mødt af det sødeste personale lige fra rengøring til reception, tjenere, ekspedienter i minimarkedet og alle andre steder. Stor gæstfrihed og smil - og stor velvilje til at hjælpe. Vi havde ønsket et værelse tæt på restaurant så vores babyalarmer kunne række når børnene var putte og vi blev givet det perfekte værelse. Der var roligt og tæt på det hele. Maden på stedet var fantastisk - vi endte faktisk med at spise der alle dage. Udvalget var godt og priserne lidt billigere end resten af byen. Traditionelle græske retter hvor man ikke havde givet afkald på det gode smag som vi desværre oplever andre turistede steder i Grækenland. Restauranten lå perfekt ved siden af poolen så man nemt kunne bruge en hel dag der - også med børn. Vores unger elskede stedet - 2 pools og masser af sol og skygge steder ved poolen. Det er tydeligt at stedet rummer børn og børnefamilier rigtig godt. Værelserne er fine - gode senge og hotellet var så søde at have både højstol, babyseng, babydyne og det hele klar til os. Stor terrasse hvor man nemt kunne sidde 4 mand og spise. Fint lille køkken og generelt god plads. Hotellet havde også et minimarked åbent lige til klokken 24. Helt perfekt da man både kunne købe sødt, salt, snacks. drikkevarer, bleer, pool legetøj, brød, pålæg og meget mere. Vi fik under vores ophold brug for både taxa og lejebil som hotellet hurtigt sørgede for. Hotel sea melody får vores varmeste anbefalinger. Et gennemført dejligt sted med plads til børnefamilier uden at man er nød til at ty til resortsteder som vi ikke er til. God mad, gode faciliteter, god stemning og gode forhold fra værelse til pool og restaurant. Og så kan vi tilføje at de laver gode drinks i baren og kolde øl ;)

 
13-09-2022

af Aase T Slagelse, Danmark

Bedste familie hotel

Har været her for 13 gang , og det er IKKE sidste gang. Det bedste hotel både hvad angår beliggehed, som er i taxa-afstand til Rhodos by og lufthavnen,- dejlig strand og udsigt her til, fra flere værelser,- familievenligt, og god mad, men ikke mindst det sødeste personale, som består af far og 3 sønner, samt de sødsete rengørings,- og andet personale, hvoraf mange har været ansat i alle de år, vi er kommet her.

 
20-06-2022

af Kim_Skagen

Fremragende

Rigtigt godt hotel, meget god service, god mad, meget tæt på strand, velholdt, byen har alt, rigtig fin pool, og en butik der er åben døgnet rundt, kort afstand til Rhodos gammel by, kan virkelig anbefales

 
08-08-2021

af 750anettea Key West, Florida

DEJLIG BLÆST I VARMEN

Et af de billigste hoteller hos TUI, bestemt meget mere værd. Ligger 15 euro fra lufthavn og ditto fra Rhodos. En hyggelig lille turistby 500 meter væk og masser af hyggelige restauranter i nærheden. Strand 100 m væk, dejlig pool og det sødeste og mest servicemindede personale