Bedømmelse af Sentido Port Royal Villas & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 51 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
9,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Dejlig pool og strand område
-
I begge restauranter kom vi til at sidde ved siden af rygere hvilket ikke er fedt. Vi så ingen skiltning omkring områder der var til rygere og ikke rygere. Det vil være rart at have valgmuligheden. Vi have all inklusive og her ville det være rart at mini baren var fyldt med ting der var inkluderet i all inclusive frem for betalingsvarer.

Bekræftet køb : 2021-09-08


8 ud af 10

+
Super god service
-
Informationen om hvor man finder de forskellige restauranter og forskellige aktiviteter

Bekræftet køb : 2021-08-30


10 ud af 10

+
God beliggenhed og dejlig morgenmad
-
Apollo beskrives skal slette minigolf da det ikke er en mulighed på hotellet.

Bekræftet køb : 2021-08-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-04


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-05


9 ud af 10

+
Det store smukke område. Blomsterne og træerne. Bygningerne meget smukt flettet ind i området
-
Svært at finde noget

Bekræftet køb : 2021-07-05


9 ud af 10

+
Restauranterne og servicen voksenhotel
-
Champagne til morgenmaden Daglig opfylning af hjemmebaren

Bekræftet køb : 2019-09-08


8 ud af 10

+
Poolen og utrolig god service.
-
Bedre aftens mad buffet. Det var virkeligt dårlig

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

+
Ingen børn og derfor meget roligt. Ingen kamp om liggestole,hverken ved pool eller havet.
-

Bekræftet køb : 2019-08-04


9 ud af 10

+
roen og poolbaren, samt de venlige hotelansatte
-

Bekræftet køb : 2019-07-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1770 bedømmelser
Meget godt
 
1426
Godt
 
265
Middel
 
59
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

25-10-2020

af Cocomai73 Jyderup, Danmark

Fantastisk hotel

Så nyder vi den sidste morgen inden afrejse fra dette skønne hotel. Der er intet negativt at sige om dette hotel og de super søde og servicemindede mennesker der knokler hver dag for at levere den bedste service. Meget smilende og opmærksomt personale. Nektaria som styrer morgenrestauranten udenfor med lutter smil og skønt humør, de skønne tjenere der også er på om aftenen, vil så meget anbefale dette hotel og kommer helt sikkert igen.

 
18-10-2020

af FamilieJensen4300 Holbæk, Danmark

Meget dejligt hotel

Alt ved hotellet og servicen er i top, super morgenmad buffet, for at få den sidste stjerne skulle frokosten være bedre men det ændre ikke på at ferien har været super god. Vil ikke udelukke at kommer på besøg igen.

 
15-08-2020

af charlottepH8482IW

Totalt lækkert hotel

Mig og en veninde har nu tilbragt 1 uge her på hotellet og vi kommer nok igen. Virkelig lækkert hotel, med to fantastiske kæmpe store og dybe pools. Personalet virkelig venlige og morgenmadsbuffeten fantastisk. Vi har været her under Corona og der er virkelig godt styr på det. Bartenderen siger at der er 70 pct færre gæster end normalt, hvilket bare har været en stor fordel. Masser af plads og ingen kamp om solsenge. Ved ikke hvordan det er når der er fuldt hus. Vi bestiller nok med privat pool hvis vi kommer igen næste sommer. Den rammer ikke helt 5 stjerner, da maden desværre ikke var specielt god, udover fantastisk morgenmadsbuffet. Vi fik en burger her første dag, og kødet var desværre fyldt med store fedtklumper. Derudover betalte vi en formue for deres kendte pasta cabonara og blev også her meget skuffede. Vi var glade for at vi ikke havde valgt all inklusive, da maden ude i byen er meget meget lækker og meget billigere end på hotellet. Der ligger to græske restauranter lige ved siden af hotellet, som heldigvis lavede super tod græsk mad, så det var ikke noget problem at skulle spise ude i byen. Måske madoplevelsen er anderledes på hotellet, hvis der serveres buffet, hvilket der ikke gør nu, grundet Corona. Men alt i alt et fantastisk hotel, hvor vi gerne kommer igen.

 
02-10-2019

af 95lenes Monte Faro, Spanien

Så bliver det hvis ikke meget bedre

Vi havde en dejlig ferie på dette fantastiske hotel - vi har været på “en del dejlige hoteller” men her toppen de det bare med, lige det ekstra, som du ikke forventer. Og det gælder på service, rengøring og medarbejdere. Et hotel, som vi helt sikkert vil besøge igen - så det er mere hotellet end Rhodos der vil få os tilbage.

 
20-07-2019

af Lone Emilie M

FANTASTISK FERIE☀️☀️☀️☀️☀️😎😎😎😎😎

Vi har haft en vidunderlig ferie på et hotel hvor nærmest alting bare er i orden og hvor personalet gør ALT de kan for at give os den bedste service og er så smilende, snakkesaglig og hjælpsomme 😃 Hotellets omgivelser indenfor som udenfor er meget smukke og hyggelige. Maden var meget nuanceret og spændende og anderledes som gjorde det nemt at vælge hvor der skulle spises. Vi havde halvpension og på de andre restauranter på hotellet var der også og god mad at spise 😜 foruden en god rabat. Vi havde en delepool som fungerede ganske udmærket og vi blev “ kun” generet af det nærliggende hotels meget høje og ensformige tecnolign musik men fortalte det til hotellet som handlede på det og det blev bedre til sidst. Der var super rent og vi nød også massage og spa som var godt og hyggeligt og ikke for dyrt. Byen er hyggelig med en indkøbs gade med liv og restauranter og div butikker. Et hyggeligt besøg om aftenen. Forskellig underholdning i div barer om aftenen og gode drinks. ☀️🍹 Kan kun anbefale andre dette hotel og vil give dem 10 stjerner hvis jeg kunne. Tag blot afsted dog vær opmærksom på at stedet kan være vanedannende. 😂 Vi kommer helt sikkert igen. TAK for jer alle skønne mennesker som knoklede for at give os vores bedste ferie nogensinde ❤️