Preveza City Comfort hotel

Preveza City Comfort Hotel er et lyst og stilfuldt hotel i hjertet af Preveza, tæt på den gamle bydel. Området omkring hotellet byder på et bredt udvalg af butikker, og ind i mellem kan du gå en tur til Kyani Akti-stranden for at tage en dejlig svømmetur.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

5 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 88 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Preveza City Comfort Hotel er et godt udgangspunkt for at udforske byen Preveza og dens omgivelser. Her kan du drikke en god græsk kaffe på vej til stranden, og på vej hjem kan du stoppe for at få en lækker græsk middag med friskgrillet fisk, en græsk salat, tzatziki og varmt brød.

Morgenmaden serveres i morgenmadslokalet og er certificeret "græsk morgenmad", hvilket betyder, at den består af traditionelle græske retter tilberedt af sunde og lokale ingredienser.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Mange mennesker udforsker Preveza på cykel eller lejer en bil og tager til Nikopolis, som er en gammel by, der går tilbage til 31 f.Kr., eller tager nordpå og udforsker små perler som Kanali, Parga eller Sivota. Trafikken omkring hotellet kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Preveza

Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel ligger i Preveza midt i den naturskønne region Epirus. Her bor du i hjertet af byen, og efter morgenmaden på tagterrassen kan du slappe af ved poolen, inden du låner en cykel og tager på opdagelse.

Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel, der ligger i byen Psathaki få kilometer uden for Preveza, er et stilfuldt hotel med et dejligt poolområde i haven. Her bor du i moderne indrettede værelser og med gåafstand til havet.