Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel ligger i Preveza midt i den naturskønne region Epirus. Her bor du i hjertet af byen, og efter morgenmaden på tagterrassen kan du slappe af ved poolen, inden du låner en cykel og tager på opdagelse.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til byhotellet Dioni Boutique Hotel i Preveza. Hotellet ligger centralt i byen, og du kan nemt udforske byen og dens omgivelser herfra. Der kan lejes cykler på hotellet.

Hotellet har et lille poolområde med en pool omgivet af solstole og parasoller. Poolhåndklæder indgår. Der er ca. 500 m til Kiani Akti-stranden, og Alonaki Beach ligger 2 km derfra.

Der serveres morgenmad hver morgen på tagterrassen med udsigt over byen. Morgenmaden er certificeret "græsk morgenmad", hvilket betyder, at den er baseret på traditionelle græske retter lavet af næringsrige, lokale ingredienser. Hotellets lobby er udstyret med smukke kunstværker.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Centralt beliggende i gåafstand fra byens restauranter, barer og butikker. Der er lidt over 10 minutters gang til havnen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Byhotel

  • Klassificering på mindst 3+
  • Høj kundetilfredshed
  • God beliggenhed 
  • Høj komfort og service
  • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Preveza

Preveza City Comfort hotel

Preveza City Comfort Hotel er et lyst og stilfuldt hotel i hjertet af Preveza, tæt på den gamle bydel. Området omkring hotellet byder på et bredt udvalg af butikker, og ind i mellem kan du gå en tur til Kyani Akti-stranden for at tage en dejlig svømmetur.

Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel, der ligger i byen Psathaki få kilometer uden for Preveza, er et stilfuldt hotel med et dejligt poolområde i haven. Her bor du i moderne indrettede værelser og med gåafstand til havet.