1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan med havudsigt. Lejlighederne med balkon i stueplan har indgang via gårdhaven. Lejlighederne er af varierende størrelse og med lidt ældre, traditionelle møbler og stil. Nogle af lejlighederne har et par trin. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, sandwichgrill og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejlighed deluxe

1-værelses lejligheder deluxe med balkon og havudsigt. Lejlighederne er af varierende størrelse og har nyere møbler og inventar. Nogle lejligheder har et par trin. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, sandwichgrill, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan, begge med havudsigt. Lejlighederne er af varierende størrelse og har lidt ældre, traditionelle møbler. Nogle lejligheder har indgang via gårdhaven. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum/minikøkken. Minikøkken med kogeplader, køleskab, sandwichgrill, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i en sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer eller 2-5 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Lejlighederne er af høj standard, varierer i størrelse og har lidt ældre, traditionelle møbler. To separate soveværelser og et kombineret opholdsrum/køkken. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, sandwichgrill, el-kedel og enkelt køkkenudstyr i minikøkkenet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med badekar/brusebad og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.