1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder af varierende størrelse med lidt ældre, traditionelle møbler. Ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med havudsigt. Lejligheder med balkon i stueplan har indgang via udepladsen. Nogle lejligheder har trappetrin.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejlighed deluxe

1-værelses lejligheder deluxe af varierende størrelse med nyere indretning. Ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, toaster og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt. Nogle lejligheder har trappetrin.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

Rummelige 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, toaster, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med havudsigt. Nogle lejligheder har indgang via udepladsen.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer eller 2-5 personer.

3-værelses lejlighed

De 3-værelses lejligheder er af højere standard en de øvrige lejligheder. To separate soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.