3-værelses villa

3-værelses villa med terrasse i stueetagen og privat pool. I stueetagen er der et soveværelse med dobbeltseng, stue, badeværelse med bruser og toilet og adgang til en terrasse med privat pool. Ovenpå er der et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser og toilet og en balkon. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Kaffemaskine. El-kedel. Tv med internationale kanaler på alle værelser. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Villaerne er under opførelse indtil sommeren 24, og billederne her er skitser. De kan afvige fra, hvordan det kommer til at se ud i virkeligheden. Så snart Apollo modtager rigtige billeder, vil de blive offentliggjort her.

Værelsesstørrelse: Ca. 70 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse og pooludsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse i etage

Dobbeltværelser i etage med balkon og pooludsigt. På entréetagen er der en dobbeltseng. Ovenpå er der hems med endnu en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition (på øverste niveau) og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Suite med privat pool

Suiter med terrasse i stueplan, solstole og privat pool. En dobbeltseng på entréetagen og en hems med endnu en dobbeltseng ovenpå. Gratis wifi, aircondition (på øverste niveau) og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 41 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.