1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse eller terrasse i stueplan med udsigt over haven. Et soveværelse med kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed med 4 ord. senge

2-værelses lejligheder med terasse og udsigt til haven. Et soveværelse med to enkeltsenge og et kombineret opholdsrum og minikøkken med yderligere to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon med udsigt over haven, bjergene eller byen. Værelserne er placeret i hotellets hovedbygning. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Nogle dobbeltværelser har små badeværelser. Rengøring 6 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer.