Deluxe-værelse

Deluxe-værelse med balkon og havudsigt. Deluxe-værelser som ligger øverst har loft til kip. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning til et barn på nogle værelser. Bemærk venligst, at når ekstra opredningen bruges, bliver værelset trangt. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning til et barn på nogle værelser. Bemærk venligst, at når ekstra opredningen bruges, bliver værelset trangt. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser i etage

Familie-værelse i etage med balkon og havudsigt, beliggende lige ved siden af hotel Maistrali. På nederste etage er der soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge og badeværelse med badekar. Opholdsrum med sofaer. På øverste etage er der et soveværelse og et badeværelse med bruser. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 2-4 personer.