Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og havudsigt. Værelserne er placeret i bygningen tættest på havet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelse med jacuzzi

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse og jacuzzi og havudsigt. Værelserne ligger i bygningen nærmest havet og har to dele, en soveværelsesdel og opholdsrumsdel, der kan skærmes af med en glasskydedør. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37-40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Executive-værelse

Executive-værelser med balkon eller terrasse og havudsigt. Værelserne ligger i hovedbygningen ved poolen. En stor dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse og havudsigt. Værelserne er beliggende i bygningen nærmest havet og består af et soveværelse og et opholdsrum adskilt af en matteret glasdør. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite premium med jacuzzi

Junior-suiter premium med jacuzzi på balkonen/terrassen. Værelserne ligger i hovedbygningen ved poolen og har to dele, en soveværelsesdel og opholdsrumsdel, der kan skærmes af med en glasskydedør. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 38 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite superior

Junior-suiter superior med balkon eller terrasse og havudsigt. Værelserne ligger i hovedbygningen ved poolen og har to dele, en soveværelsesdel og opholdsrumsdel, der kan skærmes af med en glasskydedør. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 39-41 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon og havudsigt. Værelserne ligger i hovedbygningen ved poolen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 2 personer.