Deluxe-værelser

Deluxe-værelserne ligger i bygningen nærmest havet. Dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Rummelig balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser med udendørs jacuzzi

Deluxe-værelser med udendørs jacuzzi ligger i bygningen nærmest havet. De består af to dele, en soveværelsesdel og en opholdsrumsdel, der afskærmes med en skydedør i glas. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt og privat jacuzzi.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Executive-værelser

Executive-værelserne ligger i hovedbygningen ved poolen. En stor dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelserne ligger i bygningen nærmest havet. De består af to værelser, et soveværelse og et værelse med separat sofaområde med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab og kaffemaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler. Hårtørrer. Badekar, separat bruser og toilet. Rummelig balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter premium (med udendørs jacuzzi)

Junior-suiter premium med udendørs jacuzzi ligger i hovedbygningen ved poolen. De består af et værelse med to dele, en soveværelsesdel og en opholdsrumsdel med sofagruppe og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab og kaffemaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Stor udeplads med havudsigt og jacuzzi.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter superior

Junior-suiter superior ligger i hovedbygningen ved poolen. To separate soveværelser, det ene med en sofagruppe, der afskærmes af en skydedør af glas. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Superior-værelserne ligger i hovedbygningen ved poolen. Dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.