Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Illy kaffemaskine - kapsler medfølger ved ankomst og kan derefter købes i receptionen. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse i etage

Dobbeltværelser med balkon, nogle med havudsigt. I entréetagen er der opholdsrum med sofa samt badeværelse med bruser og toilet. Ovenpå er der hems med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Illy kaffemaskine - kapsler medfølger ved ankomst og kan derefter købes i receptionen. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse med privat pool

Dobbeltværelser med terrasse med privat pool. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Illy kaffemaskine - kapsler medfølger ved ankomst og kan derefter købes i receptionen. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.