Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i 2 etager. På den nederste etage er der et opholdsrum med to sovesofaer. Her er der også et minikøkken med enkelt køkkenudstyr, kaffemaskine og el-kedel. Tv på begge etager. Det er et badeværelse på den nederste etage.

På den øverste etage er der en åben planløsning med dobbeltseng eller to enkeltsenge, uden skilledør. Gratis deponering. Toilet. Hårtørrer. Balkonen ligger på nederste etage. Der er spisested på balkon/balkon i stueplan. Aircondition mod betaling.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

1-værelses superior lejligheder

Hyggelige 1-værelses superior lejligheder med træmøbler og granitdetaljer. Udsigt over haven. Enkeltsenge eller en dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning. Bemærk at når ekstrasengen bruges, bliver der trangt i værelset.

Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, enkelt køkkenudstyr og el-kedel. Der er spisested på balkonen/terrassen. Tv med satellitkanaler. Aircondition mod betaling. Gratis deponering. Pænt badeværelse med brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt to separate soveværelser mindre dobbeltseng eller to separate senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på udepladsen. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4 personer.

Deluxe-værelser

Pæne deluxe-værelser med køleskab, el-kedel og espressomaskine med gratis kapsler. Badekåber og tøfler. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering. Aircondition mod betaling. Brus og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 2 personer.