1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder i 2 etager. På den nederste etage er der et opholdsrum med to sovesofaer. Her er der også et minikøkken med enkelt køkkenudstyr, kaffemaskine og el-kedel. Tv på begge etager.

På den øverste etage er der en åben planløsning med dobbeltseng eller to enkeltsenge, uden skilledør. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet på nederste etage. Hårtørrer. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

1-værelses superior lejlighed med 2 ord. senge

1-værelses superior lejligheder med træmøbler og granitdetaljer. Udsigt over haven. Enkeltsenge eller en dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning. Bemærk at når ekstrasengen bruges, bliver der trangt i værelset.

Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, enkelt køkkenudstyr og el-kedel. Der er spisested på balkonen/terrassen. Tv med satellitkanaler. Aircondition mod betaling. Gratis wifi og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt to separate soveværelser mindre dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på udepladsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Køleskab, el-kedel og espressomaskine med gratis kapsler. Badekåber og tøfler. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 1-2 personer.