1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder i etage med balkon. På den nedre plan findes opholdsrum med to sovesofaer samt minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på udepladsen. En trappe op er der dobbeltseng eller to enkeltsenge. Åben planløsning mellem etagerne. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet på nederste etage. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

1-værelses lejlighed superior med 2 ord. senge

1-værelses lejligheder superior med balkon eller terrasse og udsigt mod haven. Kombineret soveværelse og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Bemærk venligst, at der kan blive trangt i lejligheden, hvis der bruges en ekstra opredning. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på udepladsen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejlighed balkon eller terrasse. To soveværelser og minikøkken med spiseplads. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 4 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser, uden udeplads. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Espresso kaffemaskine, kapsler medfølger. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.