Bedømmelse af Bianco

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 164 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenhed ved vandet, flot flot udsigt uanset hvor vi var. At der var roligt, at personalet var rigtig søde og servicemindet, og der var ingen børn.
-
Det er kun detaljer, men nok til at I ikkescorer top på værelserne. Det varme vand var svært at regulere, og der manglede flydende sæbe i beholderne, og toiletbrættet var løst.

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
Velholdt hotel med perfekt beliggenhed. En fantastisk ung svensk pige serverede i restauranten. Tog sig godt af gæsterne og viste opmærksomhed overfor 2 ældre damer der havde brug for lidt ekstra hjælp.
-
Det virkade negativt at man skulle betale 5 euro pr dag for liggestole. Læg dog beløbet på rejsen så hotellets gæster kan bruge stranden gratis. Det vil virke positivt at der er betalt for denne service på forhånd.

Bekræftet køb : 2019-10-14


8 ud af 10

+
-
Mere varieret morgenmad. Det samme hver dag./ lidt spartansk

Bekræftet køb : 2019-10-14


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Mangler skuffe plads på rummet

Bekræftet køb : 2019-10-07


10 ud af 10

+
Beliggenhed, service i særklasse fra alle ansatte, værelse med udsigt og markise, menykortet, super udvalg af udflugter både på egen hånd samt udflugter med Apollo guider, hvor Alexander og Mathias var fremragende og gode guider.
-
Mere aftenunderholdning / musik. Rock & Roll aftenen blev aflyst, da vi var der. Mere varieret crunch til græsk yoghurt om morgenen, samt større udvalg af fuldkornsbrød og ost. Ellers godt morgenmad.

Bekræftet køb : 2019-09-30


7 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet er udsigten fra restauranten.
-
Bruseren på vores værelse virkede ikke ved ankomsten. papirsspanden på vores toilet var ikke tømt fra forrige beboere, og der lå knager på gulvet i badeværelset, der havde siddet på væggen. Det påtalte jeg på en pæn måde ved morgenmaden næste dag. Da vi så kom hjem på værelset sidst på eftermiddagen, var der ikke ordnet noget, hvorefter jeg igen påtalte at bruseren ikke fungerede, så kom værten op og var noget fornærmet over min klage, og ved at rumstere med bruseren fik han den til at virke igen..Han sagde at den havde sat sig fast fordi der var for meget kalk og vandtryk. Jeg følte faktisk han var sur på os resten af tiden.

Bekræftet køb : 2019-09-23


10 ud af 10

+
Beliggenheden tæt på stranden
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


10 ud af 10

+
Beliggenhed og morgenmad
-
Friområde uden købetvang

Bekræftet køb : 2019-09-02


9 ud af 10

+
Beliggenhed tæt på strand
-

Bekræftet køb : 2019-08-26


10 ud af 10

+
Det søde personale.
-

Bekræftet køb : 2019-08-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

40 bedømmelser
Meget godt
 
21
Godt
 
13
Middel
 
2
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

08-09-2020

Indlæg af Anne Sofie E Tignes, Frankrig

Til os der elsker at rejse

Her går alt op i en højere enhed. Hotellet ligger på den smukkeste strand. Vandet er krystalklart og det er så smukt. Den daglige morgensvømmetur til øerne i bugten efter at have nydt morgenkaffen i hotellets loungecafe er balsam for sjælen. Stranden er ren og lækker og såå smuk.Gode solstole med parasoller koster ikke meget. Skøn restaurant med gode råvarer og billigt. Værelserne er enkle og supervelholdte. Her er der muligheder for ren badeferie, vandreture, opdagelser i den gamle by. Gåture i olivenlunde og cool stemning på hotellet. GO GO Go

 
06-09-2020

Indlæg af Nukamus

Paradis

Fantastisk beliggenhed, skønneste personale, pæne værelser, god mad med gode råvarer. Deres Saganaki mussels er uovertrufne.ūüėć Fed lounge musik på terrasse baren.stranden er skøn og bliver holdt fin og ren‚̧ԳŹ

 
28-08-2018

Indlæg af Christer P Espergærde, Danmark

Et lille dejligt hotel med det bedste af det hele

Et super skønt Hotel med den dejligste beliggenhed lige ved strand og by. Hotellets personale var venlige, hjælpsomme og ikke mindst altid i godt humør og det gælder også værtsparet og blev behandlet som man var bedste venner, super flot. Hotellet var altid rent og pænt, værelserne som vi boede på var måske lidt små men der var hjerterum og plads til det hele hvis man var lidt kreativ. Morgenmaden var super måske lidt ensformig hvis man skulle være mere end en uge men indeholdt alt det som man forventede. Hotellet havde en god placering lige ved strandpromenaden med let trafik men 10 m fra hotellet kom man til en lille strand med solsenge og parasoller. Måske i højsæsonen så var det denne strand meget tætpakket og prisen på 10 eur. var lidt høj for 2 senge samt en parasol men hvis man boede på Hotel Bianco så var der altid en plads reserveret ved vandkanten og den flinke strand dreng sørgede for at det blev overholdt. Hotellet kunne byde på rigtig god frokost eller aftensmad fra et virkelig godt menukort. Et lille minus på hotellet var deres WiFi som overhovedet ikke levede op til de krav som bliver stillet af gæster der ønsker at bruge dette. Men i alt en super god ferie på et af de skønneste steder i Grækenland samt et af de bedste hoteller og nu har jeg besøgt dette hotel to gange efter hinanden og det bliver også en tredje gang. Men bestil hurtigt de bedste værelser bliver udsolgt og dette hotel kan bestilles hos Apollo rejser.

 
29-08-2016

Indlæg af Eli R

Dejlig afslapning

Et godt hotel med rigtig god service, sød personale og rigtig god udsigt ,til stranden er der 10 meter, værelserne er lige renoveret så de er ok, der er en lille pool, så alt ialt er godt sted hvis du vil slappe af

 
16-11-2020

Indlæg af lukevhj London, Storbritannien

Best Hotel in Parga

My girlfriend and I stayed here for 5 nights and had the best holiday ever, the staff were all incredibly friendly, welcoming and spoke perfect English. The location is perfect and you are never more than a minute’s walk from the beach. There is also a bar/restaurant in the hotel which does great food and amazing drinks. We will definitely be back next year and I would love to personally thank the couple who run the hotel - really lovely people with unbelieablw service.