Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 167 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Vi var meget tilfredse med hotellet som helhed, beliggenhed og størrelse passede os fint. Værelset var pænt og rent. Kommer man i sæsonen hvor der ikke er lukket ned, må det være tæt på perfekt. Vi har da også besluttet at booke igen til foråret, på samme hotel.
-
Se pkt. 8

Bekræftet køb : 2023-10-24


5 ud af 10

+
Beliggenheden
-
som beskrevet ovenover. Og badeværelset var mikroskopisk... ( baglæns ind, forlæns ud )

Bekræftet køb : 2023-10-23


2 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Beskidt pool, manglende morgenmadsbuffet, badeværelset var meget lille og toilettet var placeret, så man næsten ikke kunne have sine ben. var nødt til at sidde lidt skrå på toiletbrædtet, som for øvrigt sad meget løst.

Bekræftet køb : 2023-10-23


6 ud af 10

+
Udsigten
-
Bedre service. Det hele lukkede ned kl 16 hver dag. Ingen lette måltider der kunne købes efter kl.16. Poolen møg beskidt.

Bekræftet køb : 2023-10-23


10 ud af 10

+
Nærheden til stranden og UDSIGTEN. At det var et lille voksen hotel, kombineret med restaurant, bar og service på stranden. Tæt på centrum og mulighed for vandreture og udflugter.
-

Bekræftet køb : 2023-10-16


5 ud af 10

+
Udsigten og beliggenhed var eminent god. Deres mand på stranden var rigtig service mindet, hilste altid med et smil og goddag.
-
Toilettet var mikro, toilettet løb - toppen kunne løftes af og ventilen sættes på plads. Værten var 2 gange og se på det, her så jeg hvordan problemet blev ordnet, så jeg gjorde det selv efterfølgende. Toiletsædet var helt løs og der var meget lige plads til at sidde korrekt. Ingen afstillings plads på badeværelset. Kun et lille skab til tøj mm. Rigtig mange småting som kunne rettes med få midler!! Værtsparret var ikke nærværende og hilste ikke når vi en sjælden gang så dem. Vi blev enige om at de var trætte af gæster efter sæsonen. Vi boede ud for poolen men så ikke denne blev gjort ren. Der lå noget skidt i bunden det meste af ugen, ingen af gæsterne brugte ikke poolen.

Bekræftet køb : 2023-10-16


2 ud af 10

+
Værtsparret var arrogante og ikke egnede til at drive et hotel
-
Har bestilt hotellet fordi det var et voksent hotel. Der var værtsparrets skrigende børn hele dagen restauranten blev lukket pga. Barnedåb og privat fest . Har ikke fået den vare vi havde bestilt

Bekræftet køb : 2023-10-16


6 ud af 10

+
Udsigten, beliggenhed, stranden der høre til.
-
Personalet er meget lidt servicemindet, næsten på grænsen til det arrogante.

Bekræftet køb : 2023-09-11


10 ud af 10

+
Det hele. Det er anden gang jeg er det
-

Bekræftet køb : 2023-09-05


7 ud af 10

+
Udsigten fra værelse 5
-
Toilet var sat omvendt, således du ikke kunne side ordentligt. Der manglede en brusedør, således vandet pjaskede ud på gulvet. Der var live musik 2x uglt. Men han brugte højtaler således så højt at vi ikke kunne opholde os på værelset, hvilket vi klagede over

Bekræftet køb : 2023-08-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

63 bedømmelser
Meget godt
 
34
Godt
 
15
Middel
 
6
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

21-08-2023

af Passenger20468511302 Silkeborg, Danmark

Lækkert by og strand hotel

Var der for 2 år siden og netop igen. Lige ved den skønne strand og samtidig inde i byen, fantastisk udsigt. Hotellet har blot 16 værelser hvilket gør at det søde personale hurtigt lærer alle at kende. Der er en dejlig mindre pool. Restaurant og bar er ligeledes af høj kvalitet.

 
26-10-2021

af 282KimB Fyn og Øer, Danmark

HOLD JER VÆK FRA BIANCO

Hold Jer væk....magen til arrogante værtspar skal man lede længe efter. Vi havde betalt for et af de dyreste/bedste værelser...troede vi!? Vi havde betalt for et godt internet....troede vi? Vi troede også vi havde betalt for der var varmt vand og bade i? Men det havde vi åbenbart ikke?? Vi havde INTET internet, trods vi klagede fra dag 1 Vi havde ikke varmt vand i flere dage... Og hvad værre er!!! Vi klagede til Apollo og der skete ikke en smule..... Jeg har bedt om kompensation flere gange, men høre absolut INTET fra Apollo.

 
08-09-2020

af Anne Sofie E Tignes, Frankrig

Til os der elsker at rejse

Her går alt op i en højere enhed. Hotellet ligger på den smukkeste strand. Vandet er krystalklart og det er så smukt. Den daglige morgensvømmetur til øerne i bugten efter at have nydt morgenkaffen i hotellets loungecafe er balsam for sjælen. Stranden er ren og lækker og såå smuk.Gode solstole med parasoller koster ikke meget. Skøn restaurant med gode råvarer og billigt. Værelserne er enkle og supervelholdte. Her er der muligheder for ren badeferie, vandreture, opdagelser i den gamle by. Gåture i olivenlunde og cool stemning på hotellet. GO GO Go

 
06-09-2020

af Nukamus

Paradis

Fantastisk beliggenhed, skønneste personale, pæne værelser, god mad med gode råvarer. Deres Saganaki mussels er uovertrufne.😍 Fed lounge musik på terrasse baren.stranden er skøn og bliver holdt fin og ren❤️

 
28-08-2018

af Christer P Espergærde, Danmark

Et lille dejligt hotel med det bedste af det hele

Et super skønt Hotel med den dejligste beliggenhed lige ved strand og by. Hotellets personale var venlige, hjælpsomme og ikke mindst altid i godt humør og det gælder også værtsparet og blev behandlet som man var bedste venner, super flot. Hotellet var altid rent og pænt, værelserne som vi boede på var måske lidt små men der var hjerterum og plads til det hele hvis man var lidt kreativ. Morgenmaden var super måske lidt ensformig hvis man skulle være mere end en uge men indeholdt alt det som man forventede. Hotellet havde en god placering lige ved strandpromenaden med let trafik men 10 m fra hotellet kom man til en lille strand med solsenge og parasoller. Måske i højsæsonen så var det denne strand meget tætpakket og prisen på 10 eur. var lidt høj for 2 senge samt en parasol men hvis man boede på Hotel Bianco så var der altid en plads reserveret ved vandkanten og den flinke strand dreng sørgede for at det blev overholdt. Hotellet kunne byde på rigtig god frokost eller aftensmad fra et virkelig godt menukort. Et lille minus på hotellet var deres WiFi som overhovedet ikke levede op til de krav som bliver stillet af gæster der ønsker at bruge dette. Men i alt en super god ferie på et af de skønneste steder i Grækenland samt et af de bedste hoteller og nu har jeg besøgt dette hotel to gange efter hinanden og det bliver også en tredje gang. Men bestil hurtigt de bedste værelser bliver udsolgt og dette hotel kan bestilles hos Apollo rejser.