Bedømmelse af Bacoli

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 312 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
6,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Centralt f.h.t. by/strand/restauranter
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


8 ud af 10

+
Rigtig dejlige værelser, gode senge - og tæt gåafstand til by, havn og strand.
-
Morgenmad for så vidt okay, men “opsætning” af buffet på ingen måde indbydende. Den udendørs morgenmadsspiseplads meget lille (i tilfælde af regn) - og på ikke særlig hyggelig.

Bekræftet køb : 2019-10-07


9 ud af 10

+
Værelset var dejligt, gode senge
-
Morgenmaden var ualmindelig ringe Vi måtte forny vores nøglekort dagligt

Bekræftet køb : 2019-10-04


8 ud af 10

+
beliggenheden
-
gelænder ved pooltrappen, der er meget glat

Bekræftet køb : 2019-10-04


10 ud af 10

+
Super fin service da vi ønskede et værelse med to enkelt senge. Kunne lade sig gøre indenfor to dage. Endvidere var det super dejligt at kunne have værelset til kl. 18.00 på afrejsedagen for et ekstra gebyr på 20 Euro. Der var et dør anlæg som gav problemer med bip lyde om natten, det blev fikset dagen efter. Alt i alt meget fokus på service, super godt !
-
Morgenmaden er et kapitel for sig. Der var lidt af hvert, man kunne blive mæt, men kvaliteten var lidt blandet.

Bekræftet køb : 2019-10-04


7 ud af 10

+
Værelset og beliggenhed
-
Morgenmaden bliver fortsat ringere år for år. Meget lidt varieret.

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

+
Hyggeligt lille hotel
-
Morgenmaden kunne godt være mere afvekslende. Vandet i poolen var meget koldt ....

Bekræftet køb : 2019-09-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-27


9 ud af 10

+
lå centralt
-
morgenmaden trænger til et løft

Bekræftet køb : 2019-09-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

64% af gæsterne anbefaler

76 bedømmelser
Meget godt
 
14
Godt
 
29
Middel
 
20
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

27-10-2020

Indlæg af Sanne_P_2014 Århus, Danmark

Rent og pænt nybygget (2016) hotel

Dejligt hotel, rent og pænt, bygget i 2016 og det kan mærkes, at det er nyt, dvs. der var ikke noget at komme efter. Selv om værelset virkede lille ved første øjekast, var det rummeligt med mange skabe og skuffer. Vi brugte engang ikke dem alle... Lille badeværelse, dog bekvemt, to forskellige brusere. Selv om det var oktober måned og der ikke var varme på værelset, var det alligevel varmt, vi sov med åbent altandør hver nat. Der var fliser på gulvet, men det føltes ikke koldt. Varme dyner. Elkedel på værelset, som vi benyttede meget, dog skulle man selv have sin te/kaffe med. Hyggelig og ren balkon, hvor vi nødt at få kaffe og dufte naturen omkring. Meget grønt område rundt omkring hotellet, masser af træer, buske og blomster som hotellet nærmest bader i. Appelsintræer med frugt ved poolen. Morgenmaden blev serveret udenfor på en terrasse ved poolen, man fik serveret alt grundet corona og måtte ikke selv røre maden. Kaffen var rigtig god, faktisk den bedste kaffe jeg har drukket i hele Parga. Hjælpsomt personale. God rengøring på værelset hver dag. Dog blev sengetøj ikke skiftet på de 7 dage vi var der. Håndklæder blev skiftet hver anden dag, men man kunne også få dem skiftet hver dag hvis man sagde det. Vores fly afgik om aftenen og vi fik lov til at beholde værelset indtil 16:30 uden ekstra omkostninger. De sagde, at de ikke skulle bruge værelserne efter os (vi var ca. 15 danskere på hotellet på det tidspunkt) og de skulle vist lukke for sæsonen da vi tog af sted. Hotellet er sæsonåbent april til oktober og lukker til vinter. Gadeparkering - på begge sider af gaden, dog var det svært nogle dage at få plads, da alle lokale også parkerer der. Det var dog muligt at finde en plads lidt længere oppe på gaden. Der er ikke restaurant på hotellet og det er kun muligt at spise morgenmad. Dog er det tæt på centrum og de mange restauranter i byen.

 
04-06-2019

Indlæg af Pallemand København, Danmark

Fint dejligt hotel

Dejligt hotel sødt personale , fine værelser daglig rengøring, ikke megen plads til morgenmaden der kan de ikke følge med, men alt i alt et godt hotel. Tæt på byen med masser af restauranter, og hyggelige små gader. Pallemand

 
27-09-2015

Indlæg af Rolf C København, Danmark

Tæt på by og strand

En hyggelig uge i Parga på et hotel med en fin swimming pool, hvor man faktisk kan svømme. Begrænset morgenmad men udmærket kvalitet og værelset var glimrende. Vi boede øverst oppe på et dobbeltværelse med altan, som var rigtig hyggeligt. Dejligt stort badeværelse. TV udbud meget begrænset og wi-fi dækningen er ikke optimal, men til prisen er det yderst rimeligt. Personalet meget hjælpsom og smilende og et lille, men okay fitness lokale til afbenyttelse. Har set meget dårligere på dyrere hoteller. Yderst rent hotel og alle værelser har køleskab. Set ud fra et økonomisk synspunkt, så får man valuta for pengene, så det kan anbefales.

 
27-07-2015

Indlæg af Lisa M Solrød Strand

Dejlig ferie på Hotel Bacoli

Den sidste uge i maj tilbragte jeg en uge på Hotel Bacoli i Parga. Det er særdeles hyggeligt hotel med venlige imødekommende værtspar og ansatte, der arbejder med højt humør og glad tilgang til gæsterne. Der er et dejligt poolområde. Hotellet ligger i ganske kort gåafstand til Pargas centrum ved havnen. Det kan bestemt anbefales.

 
31-08-2014

Indlæg af IngerNiels Kalundborg, Danmark

God beliggenhed

Boede med min familie på dette hotel en uge. Beliggenheden var dejlig tæt på restauranter og indkøb, men en hektisk gade med megen lokal trafik. Pool området var hyggeligt med palmer, appelsin- og citrontræer borde stole og liggestole samt en bar. Morgenmaden som var meget simpel, blev serveret ved poolen men efter 1 uge var det meget ensformigt. Vi havde 2 dobbelt værelser, ok størrelse men de var meget slidte trængte både til en ordentlig rengøring og maling specielt badeværelset! Sengene er meget hårde! Hyggeligt personale