Bedømmelse af Bacoli

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 339 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Lidt væk fra den hektiske bymidte
-
Poolen var for dyb 1.7 m Flere madrasser til liggestole. Bedre hovedpuder. Flere personer på morgenmaden kun tirsdage, lang kø

Bekræftet køb : 2021-07-26


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-26


9 ud af 10

+
De smukke, frodige omgivelser omkring hele hotellet og poolen. Have-/altmuligmanden skal have kæmpe ros herfra. Han knoklede fra tidlig morgen og nogle dage til midnat. Han burde værdsættes meget mere. Kæmpe ros til ham. Rengøringspersonalet var også effektive og meget venlige. De smilede altid og sagde hej. Stor ros til dem også.
-
Hotellet burde servicere safety-boksene, så man kunne bruge dem. Vi var ikke de eneste gæster, der ikke kunne bruge den. Måske skulle de overveje at anskaffe nogle flere hynder til solsengene. Der kom dagligt mange gæster ‘udefra’ og var ved poolen hele dagen. Vi syntes, det var lidt ‘træls’, at vi, som havde betalt for at bo på hotellet, nogle dage ikke kunne få en solseng med hynde.

Bekræftet køb : 2021-07-26


10 ud af 10

+
Søde og imødekommende personale
-

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
Det var fredeligt og roligt
-
?

Bekræftet køb : 2021-07-19


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
Super fin betjening. Hele personalet talte rigtigt godt engeksk. Dejlig græsk morgenmad. Ikke for overfyldt ved poilen.
-
Det er et rigtigt fint hotel, alt fungerede.

Bekræftet køb : 2021-07-19


8 ud af 10

+
atmosfæren
-
en fælles grillaften

Bekræftet køb : 2021-07-19


9 ud af 10

+
Rolige omgivelser ved poolen.
-

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
Rent, hjælpsomt personale
-
Hyppigere skift af håndklæder og en god mysli til yoghurt til morgenmaden, i stedet for cornflakes og chokopops

Bekræftet køb : 2021-07-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

64% af gæsterne anbefaler

78 bedømmelser
Meget godt
 
14
Godt
 
31
Middel
 
20
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

18-07-2021

Indlæg af anjavV9408HZ Allerød, Danmark

Hyggeligt familiedrevet hotel

Vi havde 1 uges ferie på Bacoli i uge 27 (2021). Super hyggeligt mindre hotel. Meget imødekommende , venlig, snakkende familie. Hotellet ligger roligt, ved poolen er der morgenmad. Ved pool området er der hyggeligt med citrus træer. Personalet der hjælper med det praktiske på hotellet er også utrolig venlige og smiler og hilser altid. Værelserne og badeværelserne er rigtig pæne, god rengøring . Vi havde 2 værelser i stue etagen med egen terrasse - Kan varmt anbefale dette hotel både til familier med mindre børn, par og enlige. Ligger 5 minutters gå gang fra byen, hvor man også finder en af bystrandene.

 
27-10-2020

Indlæg af Sanne_P_2014 Århus, Danmark

Rent og pænt nybygget (2016) hotel

Dejligt hotel, rent og pænt, bygget i 2016 og det kan mærkes, at det er nyt, dvs. der var ikke noget at komme efter. Selv om værelset virkede lille ved første øjekast, var det rummeligt med mange skabe og skuffer. Vi brugte engang ikke dem alle... Lille badeværelse, dog bekvemt, to forskellige brusere. Selv om det var oktober måned og der ikke var varme på værelset, var det alligevel varmt, vi sov med åbent altandør hver nat. Der var fliser på gulvet, men det føltes ikke koldt. Varme dyner. Elkedel på værelset, som vi benyttede meget, dog skulle man selv have sin te/kaffe med. Hyggelig og ren balkon, hvor vi nødt at få kaffe og dufte naturen omkring. Meget grønt område rundt omkring hotellet, masser af træer, buske og blomster som hotellet nærmest bader i. Appelsintræer med frugt ved poolen. Morgenmaden blev serveret udenfor på en terrasse ved poolen, man fik serveret alt grundet corona og måtte ikke selv røre maden. Kaffen var rigtig god, faktisk den bedste kaffe jeg har drukket i hele Parga. Hjælpsomt personale. God rengøring på værelset hver dag. Dog blev sengetøj ikke skiftet på de 7 dage vi var der. Håndklæder blev skiftet hver anden dag, men man kunne også få dem skiftet hver dag hvis man sagde det. Vores fly afgik om aftenen og vi fik lov til at beholde værelset indtil 16:30 uden ekstra omkostninger. De sagde, at de ikke skulle bruge værelserne efter os (vi var ca. 15 danskere på hotellet på det tidspunkt) og de skulle vist lukke for sæsonen da vi tog af sted. Hotellet er sæsonåbent april til oktober og lukker til vinter. Gadeparkering - på begge sider af gaden, dog var det svært nogle dage at få plads, da alle lokale også parkerer der. Det var dog muligt at finde en plads lidt længere oppe på gaden. Der er ikke restaurant på hotellet og det er kun muligt at spise morgenmad. Dog er det tæt på centrum og de mange restauranter i byen.

 
04-06-2019

Indlæg af Pallemand København, Danmark

Fint dejligt hotel

Dejligt hotel sødt personale , fine værelser daglig rengøring, ikke megen plads til morgenmaden der kan de ikke følge med, men alt i alt et godt hotel. Tæt på byen med masser af restauranter, og hyggelige små gader. Pallemand

 
27-09-2015

Indlæg af Rolf C København, Danmark

Tæt på by og strand

En hyggelig uge i Parga på et hotel med en fin swimming pool, hvor man faktisk kan svømme. Begrænset morgenmad men udmærket kvalitet og værelset var glimrende. Vi boede øverst oppe på et dobbeltværelse med altan, som var rigtig hyggeligt. Dejligt stort badeværelse. TV udbud meget begrænset og wi-fi dækningen er ikke optimal, men til prisen er det yderst rimeligt. Personalet meget hjælpsom og smilende og et lille, men okay fitness lokale til afbenyttelse. Har set meget dårligere på dyrere hoteller. Yderst rent hotel og alle værelser har køleskab. Set ud fra et økonomisk synspunkt, så får man valuta for pengene, så det kan anbefales.

 
27-07-2015

Indlæg af Lisa M Solrød Strand

Dejlig ferie på Hotel Bacoli

Den sidste uge i maj tilbragte jeg en uge på Hotel Bacoli i Parga. Det er særdeles hyggeligt hotel med venlige imødekommende værtspar og ansatte, der arbejder med højt humør og glad tilgang til gæsterne. Der er et dejligt poolområde. Hotellet ligger i ganske kort gåafstand til Pargas centrum ved havnen. Det kan bestemt anbefales.