1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, lille ovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, lille ovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa og enkeltseng. Minikøkken med køleskab, kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, lille ovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 3 børn.