Asteria

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Asteria byder på en perfekt beliggenhed lige ved stranden. Her bor du i dobbeltværelser og nyder din morgenmad på hotellets terrasse med den skønneste havudsigt. Naxos by ligger kun en kort gåtur væk, hvor der ligger hyggelige taverner.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden skal de ha’ stor ros for!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Asteria er et enkelt hotel med perfekt beliggenhed på sandstranden, St. George. Stor veranda hvor morgenmaden serveres med udsigt over St. George-bugten. Herfra bor du i gåafstand til centrum og havnepromenaden i Naxos by, der tilbyder shopping og taverner. Solstole, parasoller og vandsportsfaciliteter på stranden mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis deponering i receptionen. Lokaltrafik, der kan virke forstyrrende i visse værelser. Kaffemaskiner og el-kedler kan lånes i receptionen.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Værd at vide

Læs mere om transfer til/fra Naxos inden du booker din rejse.

Alle hoteller i Naxos by

Spiros

Hotel Spiros er et hyggeligt og familiært lejlighedshotel med et afslappende poolområde. Her bor du i stilfulde og lyst indrettede lejligheder. Nyd ferielivet ved hotelpoolen eller gå den korte tur til den skønne St. George strand, hvor det dejlige badevand venter. Du bor ikke langt fra centrum med shopping og restauranter.

Naxos Beach

Hotel Naxos Beach passer perfekt til dig, der vil nyde afslappende dage i solen. Når tiden kommer til en svalende dukkert, så bestemmer du selv, om det skal være i den dejlige pool eller i det skønne hav. Der er kun en kort gåtur til Naxos’ hyggelige centrum med strandpromenade, taverner og butikker.

Aeolis Naxos

På Aeolis Naxos bor du på et lille hotel nær alt, hvad Naxos by har at tilbyde; byliv, restauranter og shopping. Hvis du ikke er til poolen, ligger der en dejlig strand lige ved hotellet.

Sagterra

Hotel Sagterra på Naxos er beliggende kun en kort gåtur fra både Saint George Beach og centrum af Naxos by. Hvis du foretrækker at blive på hotellet, er der en pool i hotellets have.

Naxos Holidays

Naxos Holidays er præcis som et Grækenlands hotel skal være med fine hvide stenhuse, som omringer en hyggelig pool. De skønne omgivelser får dig hurtigt i feriestemning og poolområdet bliver hurtigt samlingsstedet.

Alkyoni Beach

At bo 30 meter fra en skøn strand har sine klare fordele. Her behøver du blot at hoppe i badetøjet, slynge håndklædet over skulderen, og så er du halvvejs til en skøn dukkert. Der er endnu kortere til hotellets pool, hvor du kan slappe af i en solstol og bare nyde feriedagene. Vores gæster har også været glade for beliggenheden nær Naxos by og det hyggelige personale på hotellet.

Sphinx

Hotel Sphinx ligger midt i Naxos by med tavernaer, barer og byens underholdning lige om hjørnet. Sandstranden i Saint George er en kort gåtur væk. Hotellet har lyse og friske dobbeltværelser og et meget værdsat personale.

Naxos Resort

På Naxos Resort bor du på et godt hotel lige ved sandstranden Sankt George og Naxos by i rolige omgivelser. Ved poolområdet der er værdsat af vores gæster, er der solstole og parasoller.