Fakta om Mykonos

Spis ude:

Middag på enklere taverne koster ca. 175 DKK pr. person. En øl ca. 40 DKK. En 2-retters middag inkl. drikkevarer på en bedre restaurant koster ca. 450 DKK pr. person.

Transfer:

Fra lufthavnen på Mykonos med bus til vores hoteller i Mykonos by ca. 10 min, til Ornos ca. 15 min, til Plati Gialos ca. 20 min og til Aghios Ioanni ca. 20 min.

Strande:

Mykonos har ca. 70 fantastiske strande. Lange og brede sandstrande brede sig ud i udkanten af byen. Paradis, Super Paradis, Plati Gialos og Elia er nogle af de mest populære.

Forlystelser:

Mykonos by er kendt for sit hektiske natteliv med et stort udbud af restauranter, barer og natklubber.

Transport:

Lokalbusser og taxa. Færgeforbindelse til naboøerne og Athen. Udlejning af bil og scooter. Taxabåde sejler mellem strandene i højsæsonen.

Sport:

En række vandsportsaktiviteter som eksempelvis windsurfing. Dykkercenter i Plati Gialos. Ridning og gokart er også populære aktiviteter på øen.

Værd at vide:

I højsæsonen er der mange gæster på Mykonos, derfor anbefaler vi, at du booker bord på restaurant, hvis du overvejer at spise et bestemt sted i Mykonos by. Der er et begrænset antal taxier på øen, og de kan ikke forudbestilles. Dette kan derfor medføre lang ventetid.

Mykonos er en eksklusiv ø og prisniveauet er generelt lidt højere end på andre græske øer. Kvaliteten på mad og drikke er af høj standard.