1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab med lille fryser, mikroovn, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Antal personer: 2-3 personer.

1-værelses lejligheder med jacuzzi

1-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. På balkonen er der jacuzzi og solstole. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Tøjdamper. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

2-værelses lejligheder med jacuzzi

2-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. På balkonen er der jacuzzi samt solstole og borde og stole. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab med lille fryser, mikroovn, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Tøjdamper. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet.

Antal personer: 2-5 personer.