1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn, brødrister, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Indgang via udepladsen. Rengøring 5 gange om ugen. Lejlighederne renoveres til sommer 2024.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed med 4 ord. senge

2-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Soveværelse og en kombineret opholdsrum og minikøkken. Niveauforskelle med få trin inde i lejligheden.To enkeltsenge i soveværelset og en enkeltseng og en plads i en køjeseng i opholdsrummet. Mulighed for ekstra opredning i køjeseng. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, mikroovn, toaster, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 5 gange om ugen. En af de to lejligheder er renoveret, specifik lejlighed kan ikke garanteres.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. To soveværelser og en kombineret opholdsrum og minikøkken. Niveauforskelle med få trin inde i lejligheden. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for opredning i køjesenge. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 5 gange om ugen. De 3-værelses lejligheder er ikke renoveret.

Antal personer: 2-6 personer.

Mindre 2-værelses lejlighed

Mindre 2-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister, toaster og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser sam toilet. Rengøring 5 gange om ugen. Lejlighederne er renoveret sommer 2023.

Antal personer: 1-3 personer.