1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Nogle lejligheder har bruser, andre har bad/brus og toilet. Indgang via udepladsen. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, ovn, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Mulighed for ekstraopredninger i opholdsrummet i enkeltseng og køjeseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Få trappetrin inde i lejligheden. Nogle lejligheder har bruser, andre har bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 4 personer eller 4-5 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. 2 sengepladser er i køjeseng. Kogeplader, ovn, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Få trappetrin inde i lejligheden. Nogle lejligheder har bruser, andre har bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 4-6 personer.

Mindre 2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, ovn, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Mulighed for ekstraopredning i opholdsrummet i enkeltseng. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når ekstraopredningen anvendes. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Nogle lejligheder har bruser, andre har bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.