Archontiko Petras 1821

apollo mondo one of a kind

På Hotel Archontiko Petra 1821 på Lesvos tilbydes ægte gæstfrihed og autentiske oplevelser. Du bor kun få minutter fra stranden og byens centrum på et skønt boutiquehotel i engelsk landstil. På dette udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotel kan du sætte dig ned på verandaen med en god bog og nyde duftene fra hotellets hyggelige lille have!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Større superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dets rustikke udtryk. Jeg er dog ret skuffet over guiderne. Jeg fik besøg om torsdagen af en veni...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 24 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dette hyggelige boutique-hotel har til huse i en bygning fra 1821 og har fungeret som hotel siden 2008. Charmen ved hotellet er den personlige atmosfære, de fem individuelt indrettede værelser, den hyggelige stue med pejs, verandaen og frodig have.

Mad og drikke
Morgenmad er inkluderet i prisen og serveres ofte af ejeren selv. Du kan spise din morgenmad i den hyggelige stue eller udenfor i trådgården eller på verandaen.

Til en anderledes og hyggelig aften kan du bruge den fælles grillplads i haven til at tilberede en enklere middag.

Øvrigt om hotellet
Wifi er inkluderet på hele hotellet. Parkeringsplads til to biler. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 350 meter fra hotellet. Det sidste stykke skal du gå med din bagage.

Omgivelserne
Hotellet ligger kun få minutters gang fra stranden og Petras centrum. Gå ikke glip af et besøg i kirken i Petra, der ligger 114 trin op ad en vulkansk klippe med en smuk udsigt, både kirken og udsigten er besværet værd at komme derop.

Kan vi anbefale en afslappet gåtur langs stranden med fyrretræer, eller måske en middag med græske specialiteter, grillet fisk eller et glas Retsina i en af tavernerne i centrum?

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10,30.

Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unikke hoteloplevelser
  • Gennemtænkt helhed og atmosfære
  • Nøje udvalgte af Apollo
  • Altid minimum 3 stjerner

Alle hoteller i Petra

Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie, på dette ældre, charmerende hotel. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!

Defkalion

Når du kommer til lejlighedshotellet Defkalion, vil ejeren Toula tage sig af dig på allerbedste vis. Her bor du i fine lejligheder, hvor du kan lave morgenmad og frokost og nyde dagen på balkonen og tage dejlige dukkerter i poolen eller du kan pakke en madkurv og tage med til stranden. Du kan også tage en kort gåtur til Petras centrum til middag.