rejsemål

Velkommen til den lille ferieby Anaxos på det nordlige Lesvos. Anaxos er en charmerende lille perle med herlig atmosfære, hvor du rejser til for at slappe af og nyde stilheden.

Læs mere om Anaxos 1 hoteller fra 1.949 DKK

Molyvos er Lesvos' mest farverige by med sine meget specielle huse, smalle og stejle gyder, mange trapper og en unik atmosfære i havnen, hvor fiskerbåde og taverner ligger på række. Ved stranden, der løber langs byen, er der flere hyggelige restauranter, der tilbyder både mad, drikkevarer og den fø...

Læs mere om Molyvos 6 hoteller fra 1.941 DKK

Rejs til Mytilini på den smukke ø Lesvos! Dette er destinationen for dig, der vil kombinere en dejlig ferie i smukke omgivelser og dage fyldt med sol og bad med hyggelige aftener på tavernaer og gode indkøbsmuligheder.

Læs mere om Mytilini 1 hoteller fra 3.228 DKK

I Petra venter en skøn sandstrand med skønt badevand og skyggende pinjetræer. Her ligger en del taverner, som frister med græske lækkerier.

Læs mere om Petra 7 hoteller fra 2.022 DKK

Velkommen til det charmerende Plomari på Lesvos' sydlige kyst! Du skal rejse hertil og til nabobyen Agios Isidoros for afslapning og ro. Her kan du bo på Porto Plomari - vores nyeste hotel i Apollo Mondo Boutique-familien.

Læs mere om Plomari 12 hoteller fra 1.954 DKK