Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 25 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Var overbooket, så måtte vente en nat på det rigtige værelse.

Bekræftet køb : 2023-09-18


9 ud af 10

+
Hotellet er roligt og stille - og ligger ved den skønneste stenstrand med mulighed for at "solbade" under træerne. Personalet er virkelig om sig og meget servicemindede. Morgenmaden er god, især de hjemmebagte spinattærter og cremesnitter.
-
Det kunne være lækkert med andre æg end kogte til morgenmaden, ligesom lidt stegte pølser/bacon også ville være en forbedring.

Bekræftet køb : 2023-07-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

215 bedømmelser
Meget godt
 
125
Godt
 
71
Middel
 
12
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

19-09-2023

af Ann Kristin G

Godt hotel med en god beliggenhed

Vi var på dette hotel i en uge, efter en uges ophold i Nidri. Stedet er meget roligere end Nidri, så det er perfekt for dem, der ønsker ro. Hotellet har et dejligt poolområde, med et stort græsareal helt ned til vandet. Der er solsenge nok til alle gæster og rigtig god plads. Fantastisk badevand, men husk badesko, da der er stenstrand. Meget venlig personale i restaurant og rengøring. God morgenmad. Et stort minus, var at hotellet havde overbooket da vi kom, så vi måtte vente en nat på at få det værelse vi havde booket.

 
23-06-2019

af Tove H

Dejlig stille og rolig hotel

Det er et rigtig dejligt hotel. Virkelig god service, yderst hjælpsom personale. Det er rent og pænt, håndklæderne bliver skiftet hver dag. Hotellet ligge rigtig dejlig med adgang lige ud til stranden. Hvor der er fri solvogne og parasol. Husk badesko, der er mange søpindsvin. Vi havde værelse med hav udsigt, fantastisk smuk udsigt. Morgenmaden er fin, der er hvad der skal være, det er meget gennemsnitlig.

 
25-06-2017

af nicklashenriksen Kolding, Danmark

Rigtig fint hotel med det der skal til

Mig og kæresten bookede hotellet i en pakkepris igennem Apollo i en uge for ca 7000 kr inkl fly og hotel. Hotellet har nogle fine værelse med A/C man selv kan stille på efter behov. Hotellet har en virkelig lækker udsigt fra poolen og værelset. Morgenmaden er den samme hver dag men der er masser af valgmuligheder. Der er barområde ude ved Poolen er er ok med priser man skal regne med 2-3 euro for øl og 5-8 euro for drinks. I Området er der rig mulighed for at besøge masser af restauranter og lokale supermarkedet. Hvis man vil ind til de nærmeste byer med shopping kan man tage bussen for ca 3 euro for 2 mand. Hotellet er rigtig godt til prisen og man får en uforglemmelig udsigt.

 
12-08-2011

af Solveig C Odense, Danmark

Afslapning i høj klasse!

Lækker beliggenhed, lækre rammer og omgivelser, yderst kompetent og altid imødekommende personale som vi kom til at holde af! SUPER sted til afslapningsferie.

 
22-04-2024

af _T5515KL

Πολυ ωραια!

Περασαμε υπεροχα, το ξενοδοχειο εξυπηρετικο και πολυ καθαρο! Ολα τελεια! και πολυ καλη τιμη, σας συνιστω να το προτιμησετε