Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 74 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Super god beliggenhed. Stille lige med til vandet, pragtfuld udsigt. Charmerende værelse. Et helt specielt miljø. Tæt på "turist" gågaden, med mange gode bageriger. Tæt på havne miljøet, med sejlbåde, en lokal færge, restauranter og cafeer. Dejligt sted af spise med udsigt til vandet, eller nærmest i vandkanten.
-
Personalet virkede trætte måske efter en lang sæson. Det samme oplevede vi i butikkerne i "gågaden". Vi kom i uge 41, hvor mange butikker, restauranterne og hoteller var lukket eller lukkede ned.

Bekræftet køb : 2023-10-24


8 ud af 10

+
At hotellet ligger helt ned til stranden.
-
Personalet er ikke så gode til engelsk. Dog er receptionisten god til det.

Bekræftet køb : 2023-10-16


10 ud af 10

+
Dejligt lille og familiært hotel
-
Det eneste minus var musik ved stranden i dagtimerne, det ville vi gerne have undværet

Bekræftet køb : 2023-10-16


10 ud af 10

+
Lille familiehotel med super rart personale Rigtig dejlig beliggenhed. Kommer igen næste år samme tid.
-
alt er perfekt ingen manglende forventninger Har nu besøgt hotellet 5 gange tidligere og selvfølgeligt med Apollo

Bekræftet køb : 2023-10-09


10 ud af 10

+
et lille dejligt hotel, med fine værelser. Det ville være ekstra godt, hvis der var bruse kabine i stedet for badekar.
-
vandhanen på værelse 9 a, sad lidt løst, og kunne trænge til at blive afkalket

Bekræftet køb : 2023-10-02


10 ud af 10

+
Dejlig beliggenhed og hyggelige værelser.. rigtig sødt personale.
-

Bekræftet køb : 2023-09-25


10 ud af 10

+
Beliggenhed, få meter til stranden, 100 m. fra hovedstrøg med restaurenter og supermarked, meget stille om natten. Yndigt indrettet o.m.m
-

Bekræftet køb : 2023-09-25


9 ud af 10

+
Beliggenhed, værelser, rengøring og sødt personale
-
hotellet lever fuldt ud op til vores forventninger

Bekræftet køb : 2023-09-25


9 ud af 10

+
Beliggenhed og flotte omgivelser og der var i det hele taget meget pænt og rent på hele hotellets område.
-
Billederne af værelserne på hotellets hjemmeside og Apollos billeder var for "pæne" sammenholdt med virkeligheden. Vi var lidt "skuffede" over vores værelse umiddelbart efter vi var ankommet til hotellet. Som dagene gik blev vi imidlertid mere og mere glade for såvel værelset som hotellet, og vi kunne da også se, at hotellet var et af de absolut mest tiltalende i Nidri.

Bekræftet køb : 2023-09-18


9 ud af 10

+
Beliggenhed, høflig betjening, fint udvalg i bar/café
-
Der var kamp om pladserne ved pool og strand. Et system som forhindrer, at folk allerede halv syv om morgenen lægger håndklæder og så først dukker op igen ved otte-ni-tiden, vil være godt.

Bekræftet køb : 2023-09-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

140 bedømmelser
Meget godt
 
123
Godt
 
14
Middel
 
2
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

06-07-2021

af Thomas Spendrup P Hjørring, Danmark

Dejligt ophold, i skønne omgivelser.

Skønt hotel, med hjælpsomt og imødekommende personale. Værelserne er flotte og enkle, med god plads. Hotellet er placeret helt ned til havet, med fri benyttelse af liggestole. Desuden er der en dejlig swimmingpool. Kort afstand til mange dejlige restauranter. Kommer med glæde tilbage.

 
04-10-2016

af vibekealeth København, Danmark

Vidunderligt hotel

Det mest vidunderlige lille hotel med en super service. Hotellet lå med en fantastisk udsigt ud over den Ionniske Bugt. Personalet var meget venligt og der var super rent alle vegne. Vi har boet mange steder rundt om i verden, men dette lille hotel med 21 værelser var et af de bedste steder vi har boet. Loungeområdet 2 meter fra stranden var perfekt, hvis man ikke ville være direkte i solen. Sidst i september var det ca. 25 grader om dagen og en 18/19 grader om aftenen/natten. Hotellet lå for enden af en lille stille vej, så man blev ikke generet af trafik fra hovedgaden. Hovedgaden var ikke noget af skrive hjem om, souvenir butikker, barer og restaranter, meget turistet. Havnepromenaden var dejlig, med masser af forskellige restauranter så man skulle nok kunne finde noget at spise. Sejltur med M/S Christina er et must, sjovt at komme rundt til andre øer og bade i det skønne vand. Der er mulighed for gåture, både lange og kortere, til bla. vandfald, små byer i bjergene og spændende kirker. Busserne til både Lefkada og Vasilliki fungerere fint. Det tog ca 50 minutter begge veje og det er i hver sin ende af øen, så ser man samtidig øen og skal ikke koncentrere sig om at køre. Alt i alt en rigtig dejlig ferie og vi kommer meget gerne tilbage til hotel Orion

 
05-07-2016

af Agnete K Greve, Danmark

Skønt sted

Et dejligt lille hotel i topklasse. Tæt på alt. Fantastiske værelser og superservice. Pragtfuld pool, der ligger helt ned til stranden. Skønt personale og høj service.dejlig morgenmad, der indtages med udsigt over havet. Her trives man virkeligt.

 
16-05-2016

af 852jensj Skibby, Danmark

Super beligenhed, god betjening.

Hotel med meget god beligenhed i strandkanten, og udsigt til Scorpios,10 minuters gang fra havn/centrum. Personallet er alle super venlige/søde. Kan kun anbefales #3 vi håber at komme tilbage en anden gang.

 
16-07-2015

af Vibeke A København, Danmark

Hyggeligt lille hotel

Hotel Orion er et hyggeligt lille hotel med kun 21 værelser. Der er pool og direkte adgang til stranden, det koster 2,50 euro pr. person at benytte liggestolene på stranden. Værelserne er fine med balkon, med delvis eller hel udsigt til stranden/ havet. Personalet er venlige og imødekommende. Når man spiser morgenmad kan man sidde og se ud på hav og øer. En vidunderlig udsigt.